Helle Rindal skal fremover vejlede kommunens iværksættere.

Helle Rindal skal fremover vejlede kommunens iværksættere.

Helle Rindal skal hjælpe nye iværksættere i gang

Kommunen i nyt samarbejde om iværksætterservice

- Jeg glæder mig til at komme i gang og til at vejlede Hvidovres iværksættere. Det siger Helle Rindal fra Iværksætterhuset, der fremover skal vejlede kommunens iværksættere. Hvidovre Kommune har sammen med de øvrige syv kommuner i Iværksætterkontaktpunktet indgået aftale med Iværksætterhuset i København, om iværksætterservice.

Det betyder, at erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen, der gennem flere år har været den lokale iværksættervejleder, nu videregiver denne rolle til Helle Rindal fra Iværksætterhuset. Den nye iværksættervejleder har selv erfaring med at starte virksomhed. Hun har været selvstændig og ved derfor, hvad det vil sige at skulle starte egen virksomhed op. Helle Rindal har desuden en baggrund som konsulent i Eksportrådet, hvor hun har rådgivet små kreative virksomheder. Derudover har hun mangeårig salgserfaring fra bl.a. Montana Møbler.

I Hvidovre skal hun rådgive iværksættere - såkaldte startups, om hvordan de bedst muligt får lagt fundamentet til en succesfuld virksomhed.

Den nye iværksætterkonsulent vil vejlede iværksættere på Hvidovre Rådhus, hvor hun kan bookes til et vejledningsmøde. Du kan møde Helle Rindal til årets første startup-møde her i Hvidovre mandag den 26. januar kl. 9.00-11.30 i Frihedens Idrætscenter. Du kan læse mere om, hvordan du kan komme i kontakt med kommunens iværksætterservice og om den nye ordning på kommunens hjemmeside under menupunktet erhverv. Aftalen med Iværksætterhuset om iværksætterservice betyder, at Hvidovres iværksættere får flere muligheder for at deltage i startup-møder da de kan deltage i møder og kurser også i Iværksætterhusets 20 andre deltagerkommuner. Dertil kommer tilbud om telefon-hotline til iværksætterspørgsmål.

Publiceret 20 January 2015 08:00