Hvor er Hvidovre i 2025?

Temaaften på Risbjerggård

Journalisten Jens Harder Højbjerg fra Vestkærs Allé giver sit bud på hvordan Hvidovre ser ud om 10 år.

Af
oas@hvidovreavis.dk

Det er Idéforum HVIDOVRE 2025, som indleder en række temaaftener om “borgernes byplan” på Risbjerggård onsdag den 21. januar kl. 19. Alle er velkommen til at møde op.

Blev Hvidovre en del af Rødovre, fordi vores stationscentre brændte ud og aldrig kom til at kunne hamle op med det dynamiske Rødovre Centrum?

Blev e-handelen det sidste dødsstød for butiks- og gadelivet på Hvidovrevej? Blev det for svært at holde sammen på kulturen i Hvidovre og Avedøre, fordi Havnevejen til sidst blev som en mental “Berlinmur” mellem de to bydele? Eller fandt byrådet på smarte strategier, som styrkede sammenhængskraften - en særlig Hvidovre-identitet, selv om højhastighedstoget i 2025 kører gennem Hvidovre Landsby - uden stop i Hvidovre?

“Hvor skal du hen Hvidovre?” - det er spørgsmålet på den første af de seks temaaftener. Jens Harder Højbjerg  - på godt og ondt - af lokal erfaring. Han giver bolden op til de fremmødte borgere og politikere (som også er indbudt). Debatten bliver fri og uden filter. Det er meningen, at deltagerne i fælleskab skal indkredse de hovedtemaer, som der skal gås i dybden med på de følgende temaaftener. Alle møderne vil blive indledt af en person med særlig indsigt i aftenens tema. Tilmelding på 41 83 84 64

Publiceret 20 January 2015 08:00