Jens Peter Peters i sit kontor ved Fredericia Havn. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Jens Peter Peters i sit kontor ved Fredericia Havn. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Jens Peter Peters siger farvel til ADP

Havnedirektøren vil gå på pension

Havneselskabet ADPs direktør, Jens Peter Peters, har valgt at opsige sin stilling med virkning fra 1. maj, da han ønsker at forlade arbejdsmarkedet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.
Direktør Jens Peter Peters, der ved sin fratrædelse fylder 62 år, tiltrådte som adm. direktør i 2000 i forbindelse med etableringen af ADP A/S (Associated Danish Ports), der er Danmarks tonnage-mæssige største havn med faciliteter i Fredericia, Nyborg og Middelfart.
Direktør Jens Peter Peters har således på fornem vis stået i spidsen for selskabets markante og særdeles positive udvikling gennem de seneste 15 år. Senest i forbindelse med etableringen af Danmarks Multimodale Transport Center (DMTC) med placering i DanmarkC / Taulov, hvor ADP A/S vil medvirke til at udvikle et industriområde med fokus på et logistik-/transportcenter.
"Direktør Jens Peter Peters har på en professionel, innovativ samt engageret måde varetaget den daglige ledelse og udvikling af vor virksomhed, og bestyrelsen ønsker direktør Jens Peter Peters og hans familie det bedste for fremtiden," skriver ADPs bestyrelsesformand Arne Tirsgaard.
ADP A/S’ bestyrelse har, i samarbejde med konsulentvirksomheden Bøgetorp, Billund, igangsat arbejdet med – internt såvel som eksternt – at ansætte en ny adm. direktør gerne med virkning fra 1. maj 2015.

null

Publiceret 20 January 2015 12:45