Linda Bach, indehaver af Pro-Style på Hvidovre Torv, har kendt Pari Khadem de sidste tyve år fra frisør- og stylistbranchen. Nu får hun gæstebesøg af den Pari Khadem om lørdagen.

Linda Bach, indehaver af Pro-Style på Hvidovre Torv, har kendt Pari Khadem de sidste tyve år fra frisør- og stylistbranchen. Nu får hun gæstebesøg af den Pari Khadem om lørdagen.

Kendt stylist og frisør kommer til Hvidovre

Folketingets stylist, frisør og ikke mindst bogaktuelle Pari Khadem er gæstefrisør hos Pro-Style på Hvidovre Torv

Pari Khadem og Linda Bach, der er indehaver af Pro-Style, har arbejdet sammen på kryds og tværs i frisør og stylist-branchen de sidste 20 år.

Af
key

- Pari lærte mig at drømme, siger Linda Bach smilende og overlader “scenen” til sin nye lørdags-gæstefrisør.

Pari Khadem selv lægger da heller ikke skjul på, at hun selv er kompromisløs, når det gælder det at gå efter egne mål.

- Jeg har altid sagt til mine børn, at alt kan lade sig gøre. Men skal gå efter sine drømme, men man skal selvfølgelig også være indstillet på at arbejde hårdt for det, siger hun.

Pari Khadem har et langt CV, hvor hun igennem årene har været frisør, stylist og make-up-artist på en lang række spændende og udfordrende projekter. Senest den nyudkomne bog Magt og mode, hvor hun har stylet og portrætteret en række folketingspolitikere og dem som hun møder og arbejder med i sin dagligdag på Christiansborg.

- Jeg er vant til at have med mennesker at gøre, der har en holdning til deres look, siger hun og fortsætter.

- Derfor handler det for mig også om, at se personen fra top til tå og spørge ind til, hvilken person man har med at gøre. Alle kan få det flotteste hår, men kunsten er at finde et look, der passer til den enkelte persons tid og stil, siger Pari Khadem.

Pari Khadem er gæstefrisør hos Pro-Style nogle lørdage. Det betyder desuden, at der er mulighed for at købe hendes bog Magt og mode hos Pro-Style, som hun selv betegner som et stykke dansk historie.

- Det er et stykke historie, hvor man kommer tæt på folketingspolitikerne, og jeg ser den som en hyldest til demokratiet, slutter Pari Khadem.

Publiceret 20 January 2015 08:00