Martin Bülow med nummer 12 scorede nogle afgørende point. Her jubler han med Christer Johansen i rødt og Motiejus Mélynis.

Martin Bülow med nummer 12 scorede nogle afgørende point. Her jubler han med Christer Johansen i rødt og Motiejus Mélynis.

Knivskarpe tophold

Hvidovre havde det rigtig svært mod ligarækkens tophold

VOLLEYBALL: Det blev til to klare nederlag i sidste uge for Hvidovres volleyball-herrer. Gentofte vandt i fredags med sikre 3-0, og Marienlyst gentog bedriften søndag eftermiddag i Danske Bank Hallen.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

- Vi fik ikke et ben til jorden i Gentofte, der er knivskarpe for tiden, oplyser Thomas Stryhn fra klubben.

- De har fået deres skadede spillere tilbage, og det betyder, at Gentofte kan spille med rene landsholdsspillere. Derudover har de tilknyttet en canadisk hæver med høj klasse. Vi spiller lidt med trukket håndbremse, da resultaterne ikke er så afgørende lige nu. Vi erkender, at Gentofte, Middelfart og Marienlyst i øjeblikket er i en klasse for sig, og så gælder det for os om, at vi er klar, når der tages hul på kvartfinalerne...

- Vi skal have gang i hele spillertruppen, og selvom vi gerne vil vinde hver gang, er det ikke for enhver pris...

Hvidovre spillede et glimrende første og tredje sæt mod Marienlyst, hvor de forholdsvis ubesværet tabte andet sæt med 12-15.

Martin Bülow viste rigtig gode takter, hvor han både som server og afslutter var rimelig afgørende. Motiejus Mélynis er også ny på holdet, og også han gjorde en forskel. Det var lidt ærgerligt, at Hvidovre tabte første sæt 21-25, men næsten ikke til at holde ud, at holdet tabte 23-25 i tredje sæt. Her havde Hvidovre været foran 16-8 og 19-12, inden Marienlyst viste klassen med nogle meget efffektive og skarpe servere og et angrebsspil, der ikke viste nåde. Det kom lige et ekstra gear, som Hvidovre ikke har i øjeblikket.

På søndag kl. 14 kommer Middelfart på besøg, og det bliver igen en vanskelig kamp. Mere åben og med Hvidovre som favorit er kampen den 27. januar kl. 19, hvor Randers gæster Danske Bank Hallen i Frihedens Idrætscenter.

Publiceret 20 January 2015 08:00