Med på messe

I dagene fra torsdag den 29. januar til og med søndag den 1. februar arrangeres i MCH Messecenter Herning “Formland Spring 2015” med deltagelse af tæt op under 300 udstillere.

- Fremtiden ser mere optimistisk ud. Det er ikke en jubeloptimisme som under højkonjunkturen, men en konstruktiv optimisme, som tager afsæt i en mere realistisk, sund og ansvarlig tilgang til design, udtaler Louise Byg Kongsholm, adm. direktør i PEJgruppen. Forbrugerne vil i løbet af 2015 og i årene derefter begynde af efterspørge nye produkter, der har mere kant og er anderledes end de mange retro-designs, der var meget efterspurgte i efterkrisetiden. Det er ikke det prangende og vilde design, der bliver spurgt efter, men derimod det eftertænksomme og funktionelle samt den høje kvalitet, der gør et design landtidsholdbart, uddyber hun.

For gæster på udstillingen vil der være mulighed for at stifte bekendtskab med nye smagsoplevelser, produktnyheder med kombination af uventede ingredienser. Der vil være nye teer fra bl.a. Norges ældste tehus; man vil kunne hente inspiration på mange områder, og der er nye og uventede produkter. Der vil være afdelinger, hvor koncept og indretninger er inspireret af de danske torvehandlere og den nordiske natur.

Blandt de mange udstillere, der er med på “Formland”, som er branchens platform for nordisk design, interiør og livsstil, er CorpusUnika, Tranevej, Lakrids by Johan Bülow, Sydholmen, Simply Chocolate, Jernholmen, og Secret Kitchen ApS, Hammerholmen, alle Hvidovre.

Publiceret 20 January 2015 08:00