Engstrandskolen byder til sommer nye elever velkommen.(Arkiv foto)

Engstrandskolen byder til sommer nye elever velkommen.(Arkiv foto)

Skal dit barn starte skole til sommer?

Informationsmøde  næste onsdag om 0. klasse på Engstrandskolen

Hvis dit barn skal i skole til sommer er der nu en god mulighed for at høre mere om skolen og SFO.

Der holdes informationsmøde for forældre - om skolestart på Engstrandskolen på næste onsdag den 28. januar  kl. 19.00-20.30 på skolens lærerværelse, 1. sal indgang B. Der vil endvidere være mulighed for en rundvisning på skolen og i SFO-ens lokaler.

- På Engstrandskolen har vi fokus på faglighed og en positiv udvikling, samt at trivsel er et grundvilkår for læring, lyder det fra skolen. - Vi har også en aktiv SFO, hvor vi lægger vægt på fysiske aktiviteter og kreative udfoldelser, og hvor pædagogerne er en naturlig del af skoledagen.

<p class="mrub">Indskrivning til skolen</p>

Hvis dit barn er født i år 2008 eller 2009, skal barnet starte i skole til sommer og skal så indskrives til skole nu. Det er obligatorisk for alle børn at starte deres skolegang i 0.klasse, og man tilmelder sig digitalt på nettet.

Der er åbent for tilmelding af børn, som skal starte i 0. klasse fra mandag den 16. februar 2015 kl. 8.00 til og med søndag den 22. februar 2015 kl. 23.59. Du skal tilmelde dit barn til skole ved hjælp af din NemID.

Hvis ikke du ønsker at gøre brug af distriktsskolen, skal du oplyse os om, hvilken skole du i stedet søger om optagelse på for dit barn.

<p class="mrub">Fritidshjem</p>

Du har samtidig mulighed for at tilmelde dit barn til fritidshjem. Hvis du gør det, godkender du samtidig, at du udmelder dit barn af børnehaven pr. 30. april 2015.

Du får besked om, hvilken skole dit barn er optaget på i uge 10 2015. Dit barn skal starte i fritidshjem pr. 1. maj 2015 og starte i skole i uge 33 2015.

Det er vigtigt, at Hvidovre Kommune får besked om, hvad børn der er født i 2008 og 2009 skal efter sommerferien, og derfor skal du også give besked i uge 8, hvis du ønsker udsat skolestart for dit barn.

Publiceret 20 January 2015 08:00