I Dybbøl IU har man på seniorsiden leveret en mindre sensation ved at kvalificere sig til 4. runde i Landspokalturneringen.

I Dybbøl IU har man på seniorsiden leveret en mindre sensation ved at kvalificere sig til 4. runde i Landspokalturneringen.

Håndbold:

Dybbøl er underdog i pokalopgør

På Dybbøls serie 1-hold forbereder de sig i øjeblikket på den svære opgave, der venter dem, når de hjemme i Skansen tager imod 3. divisionsholdet Team Haderslev KFUM

Af
Af Nicolai Bahnsen Madsen

I Dybbøl IU har man på seniorsiden leveret en mindre sensation ved at kvalificere sig til 4. runde i Landspokalturneringen i håndbold.
Trods de hidtil gode takter i turneringen, så sætter træner Kim Boytang ikke overliggeren særligt højt frem mod denne kamp.
“Vores chancer er næsten lig nul. Dog husker jeg en fodboldkamp for mange år tilbage, hvor Skagen slog Brøndby, så alt kan ske i denne kamp,” siger han med en henvisning til da Skagen IK tilbage i 1987 slog Brøndby IF ud af pokalturneringen i fodbold.
“Skal vi overraske i denne kamp, skal Team Haderslev være umotiveret og gå ind til kampen med en forestilling om, at de har vundet på forhånd. Gør de det, så handler det for os om at holde motivationen oppe, for så har vi måske en chance.”
Dybbøl IU har tidligere i pokalturneringen mødt et højere rangeret hold, nemlig Sydals HK fra Jyllandsserien.
“Da vi mødte Sydals HK vandt vi på vores gejst og vores indstilling. De var umotiveret og havde på mange punkter vundet på forhånd. Netop derfor mener jeg også, at rollen som underdogs passer os fint, da det giver os mulighed for bare at spille vores eget spil.”

En på opleveren

Dybbøls træner Kim Boytang ser ikke de store chancer for sit hold i denne kamp, men håber på overraskelsen.
“Vi skal sørge for ikke at lade os stresse, hvis vi eventuelt skulle komme bagud med mange mål. I denne kamp er det for mig såvel som spillerne oplevelsen, der tæller for os. Ude hos os spiller vi håndbold for sjov, og det er en af vores store styrker, nemlig at fællesskabet er stærkt.”
“Jeg håber, at der er mange, der har lyst til at komme og heppe på os til denne her kamp. Jeg håber, på en fed stemning fra de fremmødte, så kom gerne og hjælp os i Skansen.”
Dybbøl IU tager imod Team Haderslev KFUM på torsdag klokken 21.00 i Broager Sparekasse Skansen. Der er fri adgang.

Publiceret 20 January 2015 11:30