Tiltag:

Kommunen er klar med formidlingsteam

Jobcenter Haderslev sikrer lokale virksomheder hurtig og effektiv hjælp til rekruttering

Rekruttering af nye medarbejdere er en del af de nye servicepakker, som Jobcenter Haderslev nu tilbyder lokale virksomheder. Et eksempel er Tiset Hegn og Flagstænger, der har fået hurtig og effektiv hjælp til ansættelse af ny arbejdskraft.
”Vi stod og skulle bruge en sælger, så da jeg hørte om formidlingsteamet, var det oplagt at tage fat i dem for at høre, hvad de kunne tilbyde”, forklarer Per Bech Sørensen.
I alt seks kandidater slap igennem nåleøjet til en samtale på virksomheden, hvor virksomhedskonsulenten også deltog som sparringspartner.
”Vi er jo en mindre virksomhed uden HR-afdeling, så derfor var det en gevinst at have Jens fra formidlingsteamet med til samtalerne. Han så ting, vi nok aldrig selv ville have set, og vi fik kastet lys på og uddybet en masse detaljer i ansøgernes arbejdsliv, som var vigtige i forhold til den aktuelle stilling."
Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Jesper Andreasen glæder sig over, at de lokale virksomheder får hjælp Jobcenter Haderslev.
”Vi har mange små- og mellemstore virksomheder i kommunen, som jeg tror, kan drage nytte af fx tilbuddet om hjælp til processen omkring rekruttering. Det er meget positivt, at vi på Jobcenter Haderlev på den måde kan være med til at skabe værdi for virksomheden, der så kan fokusere på at drive virksomhed”, siger Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Jesper Andreasen.
På baggrund af samtalerne er virksomheden i skrivende stund i gang med at vurdere, om man skal gå videre med en af kandidaterne, eller om stillingen skal slås op på ny.
Læs mere om servicepakkerne på haderslev.dk under Erhverv.

“Det er meget positivt, at vi på Jobcenter Haderslev kan være med til at skabe værdi for virksomhederne,” siger Jesper Andreasen (V).

“Det er meget positivt, at vi på Jobcenter Haderslev kan være med til at skabe værdi for virksomhederne,” siger Jesper Andreasen (V).

Publiceret 20 January 2015 07:15