På billedet ses nogen af AIK s dygtige piger sammen med holdenes trofaste sponsere, Rehnes Inventar Montage, ”Kok med kul på” og F.A. Maskinudlejning. (Privatfoto).

På billedet ses nogen af AIK s dygtige piger sammen med holdenes trofaste sponsere, Rehnes Inventar Montage, ”Kok med kul på” og F.A. Maskinudlejning. (Privatfoto).

AIK 65 pigehold til stævne i Brøndbyhallen

INDEFODBOLD: AIK 65 Strøbys U-9, U-10 og U-11 piger skulle have deltaget i ”Strøby Cup 2015” som starter den først kommende fredag.
- Desværre har der ikke været så mange tilmeldinger i netop disse tre pigerækker, så ledelsen har valgt, at aflyse disse rækker. Til gengæld skal to af de tre pige hold nu deltage i Brøndby IF s internationale indefodbold stævne der afvikles i Brøndbyhallen fra den 30. januar til den 1. februar, fortæller Johnny Thorsen fra AIK 65 Strøby.
AIK 65 Strøbys U-11 piger, som senest var gulvet i Hårlevhallen den 17. januar, gjorde god reklame for sig selv og klubben, da holdet gjorde rent bord i DBU Sjællands indeturnering for niveau et og to hold.
Det blev til sejre over Hillerød Pigefodbold, Rosenhøj Boldklub og Hareskov IF.
AIK 65s U-11 piger starter deres kampe i den store Brøndbyhal fredag den 30. januar hvor holdet skal spille to kampe hvorefter man placeres i tre forskellige niveauer alt afhængigt hvordan man klarer sig i den indledende pulje.
U-8 pigerne skal til Brøndby tidligt lørdag morgen hvor man lige som U-11 pigerne skal spille to indledende kampe og der efter placeres efter slut stillingen i den indledende pulje.
U-9 pigerne er desværre kun kommet på venteliste i Brøndby IF Pige Cup 2015, så man håber på et wildcard i 11. time, men der er ingen garanti for at holdet kommer med i den eftertragtede turnering.
Holdet har ellers klaret sig rigtig fint i holdets seneste tre stævner og turneringer.
Mellem jul og nytår vandt holdet en turnering i Kværkeby, og inden for de seneste to weekender har holdet deltaget i DBU Sjællands turneringer først for niveau 1 og 2, hvor holdet vandt en kamp, spillede to uafgjort og tabte med 0-3 til Ringsted Damefodbold.
Senest var holdet igen i Hårlevhallen hvor man deltog i niveau 3 hvor holdet vandt 2, spillede en uafgjort og tabte deres sidste kamp 1-2 til et meget velspillende hold fra Køge Boldklub.
Holdets træner, "mr. AIK" alias Johnny Thorsen kan meddele at man igennem efteråret og vinteren har fået 13 nye spillere i U-8 og U-9 og han glæder sig meget til, at give sine spillere denne kæmpe oplevelse at skulle spille i den store Brøndbyhal.
Med de flotte resultater i det nye år har pigerne været gode til at profilere deres tre sponsorer som har sørget for at holdene både har en hjemmebane og en udebane dragt samt en flot træningsdragt.
pm      

Publiceret 21 January 2015 17:15