Den 29. januar er der orienteringsmøde for byggebranchen på KUC. Foto: Kolding Kommune.

Den 29. januar er der orienteringsmøde for byggebranchen på KUC. Foto: Kolding Kommune.

Byggebranchen inviteres til orienteringsmøde

Den 29. januar åbnes dørene for håndværkere og rådgivere

Møde Hvilke nye projekter, udbud, nye tiltag har Kolding Kommune på bedding i 2015? Det kan erhvervslivet blive klogere på, når By- og Udviklingsforvaltningen inviterer til sit årlige orienteringsmøde.
Nogle af de emner, der er på programmet, er aktuelle og kommende byggeaktiviteter og anlægsprojekter, klimatilpasningsprojekter og nye tiltag, der skal optimere den kommunale erhvervsservice. Desuden vil der være en orientering om digitale udbud.
“Vi ser vores årlige orienteringsmøde som en god anledning til at komme i direkte dialog med erhvervsfolk fra byggebranchen fra hele Trekantområdet. Vi fortæller om vores planer for de kommende år, men samtidig får vi også værdifulde tilbagemeldinger om, hvad der rør sig i erhvervslivet”, siger by- og udviklingsdirektør Thomas Boe og tilføjer, at mødet plejer at kunne tiltrække mellem 80 og 100 deltagere.
Mødet er torsdag den 29. januar 2015, kl. 16-18 i Kolding Kommunes Uddannelsescenter KUC, Ågade 27, Kolding, hvor der serveres sandwich og vand.
Tilmelding til mødet er nødvendigt af hensyn til forplejningen, og kan ske til Kirsten Dige Villadsen på kidv@kolding.dk eller telefon 7979 1369. Angiv gerne navne på deltagere og e-mail-adresse.

Publiceret 21 January 2015 10:00