Hygge på Tapperiet. (Privatfoto).

Hygge på Tapperiet. (Privatfoto).

Nyt år, ny sæson og nye åbningstider på Tapperiet

KØGE: Ungdomskulturhuset Tapperiet har taget hul på forårssæsonen og byder alle velkommen til et storslået forårsprogram!
Da Tapperiet slog dørene op efter juleferien skete dette med nye åbningstider, der betyder udvidet åbning i hverdagene.
Huset har således nu fast åbent hver mandag til torsdag klokken 15 til klokken 21 og herudover vil der være åbent til arrangementer på fredage, lørdage og søndage.

Spændende navne på musikprogrammet

Forårets musikprogram på Tapperiet byder på en bred vifte af koncerter, der henvender sig til blandede publikummer med smag for forskellige musikgenrer:
I februar måned kan man blandt andet opleve De Eneste To, en duo bestående af to af Danmarks største sangskrivere Simon Kvamm og Peter Sommer.
Yderligere står Sort Sol-frontmand og multikunstner Steen Jørgensen på plakaten i februar med en akustisk koncert.
Marts byder, under andet, på den danske sanger og sangskriver Bo Evers, hvis sange har rod i folke- og fortælletraditionen og som af anmeldere er blevet betegnet som ny, poetisk og forfriskende.
Programmet for april og maj måned giver mulighed for koncertoplevelser med det bedste indenfor DJ'ing og sampling med duoen Den Sorte Skole, stor-hittende electropop med Julias Moon og Reggaedub og Jazz crossover til Jazzbrunch med Bremer/McCoy.
Størstedelen af forårets koncertbilletter er allerede nu sat i forsalg og billetterne kan købes på www.billetlugen.dk eller på Tapperiet.

Mere end musik

Ud over de nævnte highlights og øvrige navne på musikprogrammet, byder Tapperiet vanen tro på masser af spændende og alsidige kulturelle aktiviteter og arrangementer.
- Filmaftner, musical, teaterarrangementer, skate-events, krea-dage, brætspilsaftner, jamsessions, temafester, diverse workshops samt debatoplæg kan nævnes som del heraf. Herudover lægger husets café op til hyggeligt samvær over en kop kaffe eller sodavand på de ugentlige åbningsdage, ligesom det er muligt at booke øvelokaler og benytte sig af det indendørs skateareal i Gule Hal – helt gratis, fortæller Jon Pejtersen fra Tapperiet.
Alle der er fyldt 15 kan bruge huset og dets faciliteter, deltage i arrangementer og i planlægningen heraf.
Det fulde program for Tapperiets forårssæsonsæson kan findes på hjemmesiden www.tapperiet.nu og på Tapperiets facebookside.
Her kan man løbende holde sig opdateret med programmet, da der yderligere vil blive tilføjet arrangementer, som sæsonen skrider frem.
pm

Tapperiet. (Privatfoto).

Tapperiet. (Privatfoto).

Publiceret 21 January 2015 16:00