Træner Thomas Skov (tv) og sportschef Jesper Pedersen kalder onsdag aften Rishøjs førsteholdstrup til vinterens første træningspas. (Arkivfoto: JCJ).

Træner Thomas Skov (tv) og sportschef Jesper Pedersen kalder onsdag aften Rishøjs førsteholdstrup til vinterens første træningspas. (Arkivfoto: JCJ).

To stærke svenskere tørner ud for Rishøj Boldklub

Rishøjs førsteholdstrup indleder sæsonforberedelserne i aften, onsdag aften den 21. januar

Af
Per Møller

FODBOLD: Efter en lang vinterpause er det igen alvor for førsteholdstruppen i Rishøj Boldklub, der i forårssæsonens 15 kampe står foran en større redningsaktion i 2. Division Øst.
Onsdag aften den 21. januar indleder truppen sæsonforberedelserne på kunststofbanen på Køge Stadion.
Siden klubben, der de seneste tre sæsoner er sluttet som nummer h.h.v. 4, 3 og 3 i 2. Division, sluttede efterårssæsonen midt i november måned, har man måtte sige farvel til Martin Jensen, Rasmus Tangvig, Jacob Ingversen og den spillende assistenttræner Morten Avnskjold, mens der stadig er tvivl om hvor Nis Petersen og Jacob Jensen beslutter sig for at spille i forårssæsonen.
Til gengæld har klubben fået tilgang af to stærke svenskere fra Landskrona BoIS, Emil Roskvist og William Kvist. Desuden er Mathias Cordua kommet til fra FC Roskilde, Casper Schjellerup fra Allerød, Simon Jensen fra Haslev FC og Michael Schantz fra FC Egedal.
- Truppen er ikke helt faldet på plads endnu. Vi kigger fortsat på emner der kan forstærke os til de vigtige kampe i forårssæsonen, men tilgangen af de nævnte spillere lover godt. Jeg forventer at vi har truppen på plads om 2-3 uger, siger sportschef Jesper Pedersen, der også har måtte skifte ud i trænerstaben.
Morten Avnskjold er stoppet og som ny assistenttræner til Thomas Skov er ansat Ole Pedersen, der senest har haft ansvaret for Ejby Ifs førstehold.
- Ole Pedersen er en træner med et stort hjerte for fodbold, og hans engagement er meget smittende, ligesom han hele tiden er interesseret i at udvikle sig, lyder de rosende ord fra Jesper Pedersen den nye assistenttræner.
Fra næste uge står den på træning tre ugentlige træningspas plus træningskampe - hovedsageligt i weekenden. Lørdag den 31. januar afvikles om muligt en intern træningskamp.
Der arbejdes i øjeblikket i klubben på at førsteholdstruppen i perioden fra mandag den 9. til søndag den 15. marts kan komme afsted på en træningslejr i Tyrkiet. 
Ellers har Rishøj fået strikket følgende træningskampprogram sammen frem til premieren på forårssæsonen søndag den 29. marts på udebane mod divisionens bundprop, Svebølle. En kamp som Rishøj simpelthen skal have alle tre points med hjem fra.
Programmet over Rishøjs træningskampe er således ud:
Lørdag den 7.  februar: Rishøj-Svebølle.
Lørdag den 14. februar: Næstved-Rishøj.
Tirsdag den 24. februar: Rishøj-Ledøje.
Lørdag den 28. februar: Rishøj-Greve.
Lørdag den 7. marts: Rishøj-BK Frem.
Lørdag den 21. marts: Rishøj-BSV.
Rishøj har overvintret på femtesidstepladsen – nr. 12 – i 2. Division Øst - fire points fra en 11. plads – indtages af BSV - som vil udløse nedrykningskampe mod nummer 11 i vestkredsen og fem points op til 10. pladsen – indehaves af Nykøbing FC - som giver billet til endnu en sæson i 2. Division.

Ole Pedersen - ny assistenttræner i Rishøj Boldklub. (Arkivfoto).

Ole Pedersen - ny assistenttræner i Rishøj Boldklub. (Arkivfoto).

Publiceret 21 January 2015 08:30