Anders Kronborg (t.h.) var godt tilfreds med fremmødet til borgermødet om trafikforbedringer.

Anders Kronborg (t.h.) var godt tilfreds med fremmødet til borgermødet om trafikforbedringer.

Borgermøde:

En udbytterig trafiksnak

På et borgermøde blev både kommune og borgere klogere på 22 nye trafiksikkerheds-forbedringer

Af
Louise Ritter

Det er ofte lidt knald eller fald - kommer der nogen, og i så fald hvor mange? Den slags overvejelser blev gjort pænt til skamme, da Esbjerg Kommune anført af Anders Kronborg (S), fmd. for Teknik & Byggeudvalget, inviterede til borgermøde på Esbjerg Bibliotek.
På programmet var præsentation og diskussion af de 22 trafikforbedringer, der over de næste par år skal gøre Esbjerg til en sikre by at færdes i for alle slags trafikanter. Pris: 15 millioner kroner, men de ti sender regeringen, fordi Esbjerg i 2014 var udpeget til Trafiksikkerhedsby.
“Det handlede allermest om, at vi skulle lytte. Lytte til borgernes kommentarer, inputs og ideer. Og alle gode råd er modtaget,” siger Anders Kronborg, der blandt andet fik flere kommentarer med på vejen til den planlagte trafikforbedring i rundkørslen, hvor Golfvej, Gl. Vardevej og Spangsbjerg Møllevej mødes.
“Vi aftalte, at borgerne fik en uge fra mødet til at sende billeder og forklaringer til det, som de mener, at vi bør tage højde for,” siger Anders Kronborg, der især glæder sig meget til at trafiksikkerheden i Strandby rundkørslen forbedres. Målt på uheld er den Danmarks farligste, og derfor sættes der ind for hele to millioner kroner her.

Publiceret 21 January 2015 09:15