Kristian Pedersen har forlænget sin aftale med HB Køge frem til sommeren 2017. (Arkivfoto: JCJ).

Kristian Pedersen har forlænget sin aftale med HB Køge frem til sommeren 2017. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køge klar til årets første træningskamp

FODBOLD: Det er nu to og en halv uge siden, at cheftræner Henrik Pedersen kaldte HB Køge truppen sammen til årets første træningssamling efter vinterpausen.
I weekenden sender Henrik Pedersen så sine spillere ud til årets første træningskamp. Det sker lørdag den 24. januar kl. 12.25, hvor "Svanerne" møder Nordicbet Liga kollegerne fra AB.
Umiddelbart efter denne kamp spiller HB Køge mod B.93 - og her vil holdet bestå af de spillere der ikke skal i ilden mod AB - suppleret med spillere fra klubbens talentfulde U/19 mandskab.
HB Køge spiller igen fredag den 30. januar kl. 11.00, hvor Brønshøj Boldklub kommer på besøg.
Alle kampene spilles på kunstgræsbanen på Herfølge Stadion.
I ugens løb har HB Køge forlænget aftalen med to unge spillere.
Nemlig den talentfulde venstreback, 20-årige  Kristian Pedersen, der har skrevet under på en ny aftale, der holder ham i HB Køge frem til sommer 2017.
Kristian Pedersen kom i sommerpausen til HB Køge fra Danmarksserie klubben Ringsted IF, og allerede i sin første halvsæson har venstrebacken vist sig frem som en stærk mand med veludviklede offensive egenskaber.
HB Køges unge nigerianske midtbanespiller, 19-årige Olajide Samuel Owolabi, har ligeledes forlænget sin kontrakt med HB Køge, så den løber i de kommende tre år. I forlængelse af den nye aftale udlejes den hurtige midtbanespiller til 2. Divisionsklubben Nykøbing FC.

Program for Florida-turnering

I den forløbne uge modtog HB Køge også programmet for turneringen som holdet skal deltage i under det to uger lange træningsophold i Florida i USA fra midt i februar til første weekend i marts.
Det er IMG Academy i Brandenton der danner rammen om IMG Suncoast Pro Classic, der er en international træningsturnering med deltagelse af stærke hold - bl.a. fire fra blandt andet den amerikanske liga, MLS.
Udover HB Køge får turneringen deltagelse af MSL-klubberne Columbus Crew, New York Red Bulls, Philadelphia Union fra USA og Toronto FC fra Canada, TP Mazempe fra Congo samt Canada og Costa Ricas U/23 landshold.
De otte hold er inddelt i to puljer med hver fire mandskaber. Alle hold spiller derfor tre kampe i gruppespillet inden turneringen lukkes af med endelige placeringskampe lørdag den 28. februar.
HB Køge er kommet i pulje med MLS-holdene fra New York Red Bulls og Toronto FC samt Canadas U/23-landshold, og køgensernes indledende program ser således ud:
Onsdag den 18. februar kl. 17.00: New York Red Bulls.
Lørdag den 21. februar kl. 12.00: Toronto FC.
Onsdag  den 25. februar kl. 14.30: Canada U/23.

Publiceret 23 January 2015 17:15