Mariehaven flytter ind hos dk4

Det populære tv-program Sommersang i Mariehaven vil fremover blive sendt lørdag aften i den bedste sendetid på tv-kanalen dk4,

Tv-kanalen dk4, der er landsdækkende når ud til 1,9 millioner danske husstande.
De seneste tre sæsoner har TV2 Charlie sendt programmet Sommersang i Mariehaven, som altid har været at finde på kanalens Top 10 over de mest sete udsendelser.
Nu flytter programmet over på dk4, som med øjeblikkelig virkning har sikret sig rettighederne til den musikalske festparade fra Mariehaven i Ansager. Allerede lørdag den 7. marts kl. 20.00 er der premiere på Sommersang i Mariehaven hos dk4, som sæsonen igennem vil vise 10 helt nye programmer serveret af Helge Engelbrecht og hans 11-mands orkester, Neighbours & Friends. Det er et program, som emmer af livsglæde, sol, sommer, fest og fællessang – og ikke mindst Helge og kompagni i selskab med et stort, dedikeret publikum og frem for alt en perlerække af populære, danske solister. Alt sammen optaget i de smukkeste rammer med den genkendelige store træscene i Mariehaven, som i øvrigt er Helges private baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. Helge Engelbrecht ser frem til at rulle over de danske tv-skærme på dk4.
"Det er suverænt de bedste tv-programmer, vi nogensinde har produceret. Alle optagelser er forrygende, og de medvirkende kunstnere i en klasse for sig, så der er rigtig meget at glæde sig til for de mange trofaste seere af programmet," fortæller Helge Engelbrecht fra hovedkontoret i Ansager og fortsætter.
"Vi har haft et dejligt samarbejde med TV2 Charlie i de foregående tre sæsoner. TV2 markerer sig mere og mere med målrettede nichekanaler, mens dk4 er for alle mennesker og samtidig har stor fokus på musikken. Sommersang i Mariehaven handler netop om musik og mennesker, og vi glæder os meget over det nye samarbejde med dk4, der jo når ud til flere husstande end TV2 Charlie og bliver mere og mere tydelig i det danske tv-landskab. Det glæder vi os til at være en del af," slutter Helge Engelbrecht.

Stor glæde hos dk4

Også hos dk4 er der stor glæde over at have sikret sig tv-rettighederne til Sommersang i Mariehaven.
"Sommersang i Mariehaven er et rigtig dejligt og livsbekræftende musikprogram – ja, faktisk er det jo mere end dét, for det er vel nærmest en fest for selve livet. Den fest vil vi gerne føre videre og helt ud til vores mange seere, som vi ved savner musik og indhold af netop denne karat," siger Stig H. Hasner, der er musikredaktør på dk4.
Sommersang i Mariehaven bliver sendt lørdage og tirsdage på dk4 – første gang lørdag den 7. marts 2015 klokken 20.00.
Fakta
Blandt de medvirkende i sæsonen kan nævnes Stig Rossen, Birthe Kjær, Keld og Hilda, Jacob Haugaard, Folkeklubben, Basix, Kirsten Siggaard, Henning Stærk, Simone, Kim Schwartz, Jette Torp, Peter Vesth, Daimi, Carsten Knudsen, Trine Gadeberg, Ivan Pedersen, Michelle Birkballe, Souvenirs og mange flere.

Publiceret 23 January 2015 09:15