CrossGym Bjæverskov - MunkenOgDe4Nonner vandt den første spurtpræmie i Køge på Vægten.

CrossGym Bjæverskov - MunkenOgDe4Nonner vandt den første spurtpræmie i Køge på Vægten.

Smukke kvinder tager føringen fra start

Holdet Pretty Women er kommet hurtigst ud af starthullerne i Køge på Vægten 2015.

Af
Martin Rasmussen

VÆGT: Der er flotte vægttab over hele linjen hos holdene efter den første uge af Køge på Vægten. Men ingen er kommet bedre fra start end holdet Pretty Women, som har taget føringen fra start.
Pretty Women har registreret et vægttab på 5,69 procent af startvægten i løbet af den første uge. Det giver et indeks på 94,31, hvilket er nok til førstepladsen foran CrossGym Bjæverskov - MunkenOgDe4Nonner på andenpladsen og Team Sonja på tredjepladsen, mens også Køge Boldklub Seniorafdeling er godt med fremme på fjerdepladsen.
De fem deltagere på Pretty Women-holdet havde ikke mulighed for at møde op til kontrolvejning onsdag aften i Ravnsborghallen, og derfor gik konkurrencens første spurtpræmie i stedet til nr. to - CrossGym Bjæverskov - MunkenOgDe4Nonner. Deltagerne herfra vandt et gavekort til individuel kost- og motionsvejledning hos Katja Jul Roldsgaard, Cand. Scient i idræt og sundhed.
CrossGym-holdet er et af i alt fem hold fra CrossGym Bjæverskov, og de ligger med et indeks på 94,73 lige i hælene på Pretty Women i den samlede konkurrence.
Opskriften på succes herfra er en masse træning i CrossGym-centret, lige som tre af deltagerne er på 5-2-kuren, mens en kører med 1500 kalorier og en med kød og grove grøntsager.

Efterlysning

For de hold, der stadig kæmper med at finde kursen mod det store og varige vægttab, er det i øvrigt måske værd at overveje at følge Cambridge Vægtplan. Inge Dehli præsenterede planen ved åbningsarrangementet i Køge på Vægten, og hun fortæller om gode resultater med Cambridge Vægtplan.
Desuden tilbyder hun et sponsorat til et motiveret hold under Køge på Vægten-konkurrencen.
- Cambridge Vægtplan vil gerne sponsorere et af Køge på vægten-hold i alle otte med fuld kost. De fem skal selvfølgelig være motiveret til at skulle tabe sig på den måde, fortæller Inge Dehli.
Læs mere om denne vej til et vægttab og se kontaktoplysninger på www.dehli-cambridgedanmark.dk.

Publiceret 23 January 2015 14:00