Sådan kommer det nye Center Syd til at se ud. Der bliver blandt andet en Rema 1000 og en Jem & Fix.

Sådan kommer det nye Center Syd til at se ud. Der bliver blandt andet en Rema 1000 og en Jem & Fix.

Stort butikscenter er på vej til Kolding Syd

De første butikker i det nye Center Syd forventes at stå klar allerede til maj

Af
Natalie Stratigos

Byggeri Et nyt butikscenter på 5700 kvadratmeter er på vej til den sydlige del af Kolding. Det oplyser NRE Denmark A/S, der har indgået totalentrepriseaftale om opførelsen af det nye center. Det nye Center Syd ligger som nabo til den netop åbnede Føtex Kolding Syd. Det vil omfatte fem til seks nye butikker, herunder en Rema 1000, et Jem & Fix byggemarked og en Petworld-butik.
Byggeriet sker i 2 etaper. Den første etape omfatter Rema 1000 og Jem & Fix. Disse to butikker vil stå færdige i henholdsvis maj og juli måned 2015.
“Det er et spændende projekt her i Kolding. Udfordringen bliver at holde tidsplanen og sørge for, at de første butikker står klar allerede til maj. Det har været vigtigt for bygherrerne og for butikkerne, at de kan komme ind i lejemålet. Det har vi sikret, at vi kan leve op til,” siger Jacob Eiskjær Olesen, direktør for NRE Denmark A/S.
Jem & Fix har i dag en ældre butik på adressen, og så snart den nye butik står klar, bliver den gamle revet ned. Dette baner vej for etape 2, som går i gang umiddelbart efter sommerferien. Det er fortsat enkelte ledige lejemål i etape 2.
De første spadestik til det nye butikscenter blev taget for omkring en måned siden.

Publiceret 23 January 2015 18:00