Eva Hansen fra dukaPC står klar til at byde seniorer i Køge og omegn indenfor til demodag hos Click, Nørregade 3, Køge.

Eva Hansen fra dukaPC står klar til at byde seniorer i Køge og omegn indenfor til demodag hos Click, Nørregade 3, Køge.

Ældre i Køge får hjælp til at blive dus med PC'en

Click i Køge afholder demodag i samarbejde med dukaPC onsdag den 28. januar

PC-UNDERVISNING: Click i Nørregade 3 Køge afholder på onsdag den 28. januar kl. 10.00-14.00 en demodag i samarbejde med dukaPC. Her får nybegyndere eller let øvet computerbrugere mulighed for at opleve den seniorvenlige dukaPC.
En dukaPC er skræddersyet til seniorer, som aldrig har brugt en computer før. dukaPC'en er opbygget, så det er så godt som umuligt at gøre noget forkert, og går man i stå, er hjælpen altid lige ved hånden. Enten i form af nemme instruktioner på skærmen eller ved at ringe til dukaPC kundeservice, der er prisbelønnet for sin måde at hjælpe brugerne.
Hos Click i Køge kan man denne onsdag møde Eva Hansen fra dukaPC, som hjælper og vejleder seniorer i den udfordring det er, at blive dus med sin PC.
Hele 63 procent af seniorer i aldersgruppen 65+ er blevet gladere af at have en computer. Kun 19 procent af seniorer, der ikke har en computer, tror de vil blive gladere, hvis de får en computer. Derfor er demodagen med dukaPC en god mulighed for at blive fortrolige med en computer.
Der altså et stort gab mellem hvad seniorer tror, før de har anskaffet sig en computer, til hvordan de har det efter at de har anskaffet sig en computer.
Forhandler Carsten Stein, Click, Nørregade 3 i Køge inviterer seniorer indenfor.
- Vi har valgt at inviterer Eva Hansen fra dukaPC, så kunderne kan få mulighed for at møde dukaPC personligt. dukaPC er dansk ejet med sunde danske værdier, som tager sig kærligt af deres kunder, fortæller Carsten Stein.
pm

Publiceret 24 January 2015 12:00