Marketingchef Ulla Højgaard fra Varde Handel ser en lys fremtid for butikkerne

Marketingchef Ulla Højgaard fra Varde Handel ser en lys fremtid for butikkerne

Ingen panderynker hos Varde Handel

Den stigende nethandel giver ikke marketingchef søvnløse nætter

Af
Kim Schou

Kedelige tal og overskrifter på landsplan om dalende tal i handlen og tilsvarende stigende udenlandsk internethandel giver ikke Varde Handels marketingchef søvnløse nætter:
"Faktum er, at nethandel er kommet for at blive, og det må vi forholde os til i stedet for at være bange," siger Ulla Højgaard, der også konstaterer, at flere af byens butikker er online med salg sideløbende med den fysiske butik.
"Uanset hvordan man vender og drejer det, så kan internethandel aldrig måle sig med den autentiske oplevelse, det uvilkårligt er at komme i en fysisk butik. Det at føle og mærke, dufte og sanse, det kan du altså ikke ved en pc-skærm. Der hvor vi skal være opmærksomme, er på service. Og det kan byens butikker altså," siger Ulla Højgaard uden at blinke – og fortsætter:
"Jeg har talt med rigtig mange butikker her på den anden side af julehandlen, og der er en generel oplevelse af en tidligere julehandel, som Black Friday utvivlsomt var med til at sparke i gang – herefter er det gået stille og roligt, men generelt har man nået det ønskede salg.

Fokus på oplevelser

I 2015 øger Varde Handel fokus på oplevelser.
"Der er et super spændende program for årets aktiviteter på trapperne, og det bliver rigtig godt. Jeg tror, at folk gerne vil have en oplevelse, når de handler, og det kan vi give dem i hverdagen med højt serviceniveau – godt krydret med en masse spændende aktiviteter, der henvender sig bredt," fortæller Ulla Højgaard.
Samtidig har vi et fantastisk samarbejde med ProVarde, der vil være os behjælpelige med markedsføring i ferielandet, så vi på den måde kan få turisterne forbi Varde. Jeg er under alle omstændigheder positiv – vi har en hyggelig og smuk by samt et væld af lækre specialbutikker. Vi kun har al mulig grund til at være stolte af byen – på alle områder," slutter Ulla Højgaard.

null

Publiceret 24 January 2015 07:15