Meldgaard, 3F, EUC Syd og Jobcenter Aabenraa er gået sammen om at få opkvalificeret ledige chauffører.

Meldgaard, 3F, EUC Syd og Jobcenter Aabenraa er gået sammen om at få opkvalificeret ledige chauffører.

Ledige til store lastbiler

Meldgaard, 3F, EUC Syd og Jobcenter Aabenraa opkvalificerer ledige chauffører

Af
Af Svend Mikael Larsen

Lastbilerne bliver større og større, og det kan være en udfordring for chauffører, der kommer tilbage fra ledighed, at skulle køre i de store biler og tippe op til 37 tons. Meldgaard, 3F, EUC Syd og Jobcenter Aabenraa er derfor gået sammen om at få opkvalificeret ledige chauffører.
Chaufførerne bliver tilbudt et 6 ugers forløb. 4 uger med praktisk erfaring i grusgrav og 2 ugers teori.
Meldgaard forventer at skulle bruge omkring 10 chauffører i løbet af foråret.
Aabenraa Kommunes borgmester Thomas Andresen finder, at det er et rigtig spændende projekt, og et godt eksempel på at parterne i Aabenraa er gode til at gå sammen og finde en løsning på de udfordringer, der måtte være.
”Vi er glade for det initiativ, som Meldgaard har iværksat. At Meldgaard sætter konkrete job som slutmål for opkvalificeringen, gør projektet attraktivt for de ledige i Sønderjylland. Det er en metode, som vi meget gerne vil indbyde alle virksomheder, der har udfordringer med at rekruttere, til at samarbejde med os om,” lyder det fra borgmester Thomas Andresen.
Der afholdes info møde hos Meldgaard den 13. januar kl. 16. Interesserede kan kontakte Anette Brink på Jobcenter Aabenraa, tlf. 7376 7797 eller mail abri@aabenraa.dk.

Publiceret 24 January 2015 10:00