Henrik Delin og Beckers Farvecenter er rykket til Gl. Lyngvej.(Foto: JCJ)

Henrik Delin og Beckers Farvecenter er rykket til Gl. Lyngvej.(Foto: JCJ)

Nyt partnerskab mellem Beckers Farvecenter og Tæppeland

Beckers Farvecenter er rykket over i Tæppelands gamle lokaler i Køge, hvor et helt nyt koncept og partnerskab mellem de to brands er stablet på benene.

Af
Af Louise Lindblad

FLYTNING: Det var ikke kun Tæppelands gamle lokaler på Gl. Lyngvej, som Beckers Farvecenter overtog i starten af denne måned.
Også Tæppelands navn og varer er blevet en del af det nye koncept, som Beckers Farvecenter har startet op i Køge.
- Vi har lavet et koncept, hvor vi sammensætter de to firmaer. Det betyder, at vi får et større sortiment, hvor vi både sælger maling, som jeg er vant til, men også tæpper og andre varer fra Tæppeland, siger Henrik Delin, der, sammen med hustruen Cabrina Halberg, er indehaver af Beckers Farvecenter & Tæppeland Køge.
Det bliver et lokale på omkring 1000 m2, der kommer til at danne rammen om de to brands på Gl. Lyngvej, hvor der også ligger andre butikker med blandt andet boligindretning. Og det er netop placeringen, der har været afgørende for beslutningen om at rykke lokaler.
- Vi har valgt at flytte vores butik i håb om at være mere synlige for vores kunder. Vores butik fungerer godt sammen med de andre nærliggende butikker i centeret. Udover maling og tæpper kommer vi også til at sælge blandt andet gulvbelægning og brugskunst, fortæller Henrik Delin.
Henrik Delin og hans hustru har ejet Beckers Farvecenter på Tangmosevej i 3 år. De er begge uddannet farvehandlere og har nu, i forbindelse med flytningen og udvidelsen af sortimentet, ansat tre nye medarbejdere, som skal være med til at drive den nye partnerbutik.

Publiceret 24 January 2015 14:00