(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

WIKA inviterer til ølsmagning for 14. år i træk

WIKA på Gymnasievej inviterer til spændende aften i øllens verden tirsdag den 24. februar.

ØLSMAGNING: WIKA på Gymnasievej byder igen i år kunderne velkommen til ølsmagning. Smagningen foregår tirsdag den 24. februar klokken 19.30-21.30.
Det er 14. gang, at WIKA giver sine kunder mulighed for i hyggelige rammer at kunne smage øl fra hele jorden. Der vil være rigtig mange forskellige varianter at vælge imellem denne aften, hvor 10 af WIKAs ølleverandører vil være til stede for at udskænke smagsprøver og øse ud af deres viden om øl.
Der vil som altid også være lidt at spise til, da WIKAs delikatesse serverer en let anretning.
Igen i år er der mange nyheder på programmet. Blandt andet er det tjekkiske bryggeri Primator og det anerkendte norske mikrobryggeri Lervig klar med nye smagsoplevelser, og derudover vil der være lokalt besøg fra bryghuset Winther og Bargholz, hvorfra brygmester Pia Winther Bargholz selv er til stede for at præsentere sine velsmagende bryg.
Både store og små danske mikrobryggerier vil være til stede, og derudover vil der altså også være et stort udvalg af nye spændende udenlandske øl.
Den lokale afdeling af de danske ølentusiaster er også på plads, så dette kunne også være en gylden mulighed for at blive medlem af den populære forening. De danske ølentusiaster i Køge er blandt de mest aktive lokalafdelinger og blev derfor også valgt til årets lokalafdeling 2012.
Traditionen tro vil der være en rabat på 20 procent på de øl, der er med til smagningen. Tilbuddet gælder i perioden fra den 24. februar til den 6. marts. Tilbuddet gælder for alle kunder.
Billetterne til ølsmagningen sælges i WIKAs kioskafdeling.
mart

Publiceret 24 January 2015 12:00