Musik:

Danmarks hotteste krøltop indtager Kløften

Festivalen tilføjer Christopher, Magtens Korridorer, Loveshop, Mike Andersen, Rasmus Walther og Rangleklods til det i forvejen stærke felt af navne

Af
Mette Henriksen

Christopher, Magtens Korridorer, Loveshop, Mike Andersen, Rasmus Walther og bandet Rangleklods er det næste hold, som er klar til at spille i Kløften.
Christopher blev sidste uge beriget med intet mindre end 3 priser, da han både vandt ”Best Danish Act” til MTV EMA og derudover tog den prestigefyldte ”Publikumsprisen” såvel som ”Årets Popudgivelse” med hjem fra Danish Music Awards.
Siden Magtens Korridorer med fuld styrke slog igennem i 2005 har bandet spillet sig op til at være et af landets bedste og mest populære live-bands. Det er dansksproget rock når det er allerbedst og allermest nærværende, mens danske Loveshop er sin helt egen og ganske særlige skæbne i dansk rock. To tredjedele af bandets grundlæggere - mundharpevirtousen og sangeren Henrik Hall og guitaristen og produceren Hilmer Hassig - er her desværre ikke mere, men alligevel står bandet så smukt og stærkt som nogensinde og altid med de to som usynlige medspillere ved koncerterne.
Rangleklods består af Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen. Hvad der begyndte, som Esbens soloprojekt har gradvist udviklet sig til et samarbejde mellem de to. Med udgivelsen af debutalbummet ”Beekeeper” blev 2012 året, hvor danske Rangleklods forlod den berlinske undergrund til fordel for et bredere og påfaldende mangfoldigt publikum.
Rasmus Walther er efterhånden uundgåelig, når snakken falder på dansk musik. Rasmus Walter har fået etableret sig et karakterfast artistnavn, der har medbragt en portion radiohits som fx førstesinglen ”Dybt Vand” og ”Endeløst”. Det samme gælder Mike Andersen, der leverer soul og blues inspireret musik.
Billetter til Kløften Festival kan traditionen tro købes på Billetten.dk eller hos Andy's Bar De Ville i Haderslev.

Publiceret 24 January 2015 07:00