Rockbandet Dog in a Bag gæster Risbjerggård.

Rockbandet Dog in a Bag gæster Risbjerggård.

“Dog in a Bag” tilbage på Risbjerggaard

På lørdag den 31. januar kl. 19.00 spiller “Dog in a Bag” endnu en gang på Risbjerggaard til arrangementet “Rock På Risbjerggård”, hvor man også kan opleve “Black Door Parole”og “Granted Sin” til en fantastisk aften i rockens tegn.

“Dog in a Bag” går et godt år i møde med udgivelser af nye singler, samt koncerter i ind- og udland. Blandt andet spiller de en stor koncert i det kubbelformet væksthus Dome Of Visions ved den sorte diamant, for ikke at nævne P3’s anerkendte musik konkurrence Karrierekanonen, hvor bandet er blevet anbefalet af juryen for deres nye single Blue Skies.

Billetter til den 31. januar “Rock På Risbjerggård” kan findes på Billetto.dk og koster 50 kr. Mere info på Facebook: Rock På Risbjerggård

- Vi ser frem til at spille i det skønne Hvidovre igen, sidste gang var en vanvittig oplevelse og vi håber på at folk er klar på den samme mængde energi og stemning. Vi glæder os til at spille med de to lokale bands Black Door Parole og Granted Sin - Kom, drik en øl og hav en fest, det bliver fandeme vildt, siger forsanger Mads Schøffer.

Mere om Dog in a Bag på Facebook: facebook.com/DOGinaBAGband

Publiceret 29 January 2015 08:00