En flok af Egtved IFs yngste badmintonspillere.

En flok af Egtved IFs yngste badmintonspillere.

Badmintonklubben klar til at afholde kommunemesterskab

Sidste større mesterskab i den gamle Egtved Hallen bliver kommunemesterskabet i badminton for børn

Af
Jørgen Flindt

På lørdag må man forvente hårde smash og fjer-lette trin på badmintonbanerne i hallerne i både Ødsted og Egtved, for 91 børne- og ungdomsspillere fra Vejle Kommune er klar til at sætte hinanden stævne i kommunemesterskabet i badminton.
Det er DGI, der afholder stævnet, og i Brunmosehallen i Ødsted skal de unge U15 til U17 spille, mens Egtved Hallen danner rammer om de yngste.
Og i Egtved gør man klar til et slags farvel.
”Det er ikke første gang, at Egtved Hallen danner rammer om kommunemesterskabet i badminton, men det bliver i hvert fald sidste gang, det kommer til at ske i den gamle hal. Vi er klar til opgaven, også selvom hallen i sin nuværende form snart er fortid. Vi har jo blandt andet ikke et cafeteria mere, men det løser vi på anden måde, så der er stadig mulighed for at købe noget forplejning,” siger Berit Vinter Olesen, der er formand for badmintonudvalget hos Egtved IF.
I 2014 blev kommunemesterskaberne også afholdt i de to haller i henholdsvis Ødsted og Egtved, og det affødte en del medaljer til Egtved IF, deriblandt fire af guld.
”Egtved er en god badmintonby med gode traditioner. Blandt andet har landstræneren haft sin badmintonmæssige opvækst hos os,” forklarer formanden, der gerne ser, at kommunemesterskaberne vender tilbage til Egtved, når den nye hal står klar.
”Egtved Hallen kan af gode grunde ikke danne rammerne næste år, men derefter skal den nye, flotte hal jo gerne være klar, og så er vi også klar til atter at kunne afholde mesterskaberne,” siger hun.
Om der er kommende badmintonstjerner in spe ved kommunemesterskaberne, det kan man ved selvsyn se lørdag, hvor der spilles 120 kampe i Egtved og 45 i Ødsted.
Hos Egtved IF har man omkring 75 badmintonspillende medlemmer.
Toke Hansen, 8 år:
Jeg stiller op i double med min makker Christian. Jeg har nu aldrig været med til kommunemesterskaberne før, så jeg ved ikke, hvad jeg regner med. Men håber da selvfølgelig vi vinder.

Toke Hansen, 8 år: Jeg stiller op i double med min makker Christian. Jeg har nu aldrig været med til kommunemesterskaberne før, så jeg ved ikke, hvad jeg regner med. Men håber da selvfølgelig vi vinder.

Nicolai Halber Olesen, 9 år:
Jeg har spillet badminton i to år, men det er første gang, jeg skal deltage i kommunemesterskaberne. Det bliver rigtigt sjovt, og jeg må jo se, om jeg kan vinde.

Nicolai Halber Olesen, 9 år: Jeg har spillet badminton i to år, men det er første gang, jeg skal deltage i kommunemesterskaberne. Det bliver rigtigt sjovt, og jeg må jo se, om jeg kan vinde.

Publiceret 29 January 2015 08:00