CHM Auto - Danmarks 12. bedste værksted.

CHM Auto - Danmarks 12. bedste værksted.

Bilværksted i Hvidovre blandt Danmarks bedste

CHM Auto - MekoPartner er det bedst placerede bilværksted i Hvidovre og er kommet på toplisten over et af Danmarks 100 bedste bilværksteder

Selv om den danske værkstedsbranche hører til blandt dem, der har det dårligste rygte så er der med internet kommet mere åbenhed ind i de ellers uigennemsigtige værksteder. Det mærker man hos værkstedskæden autobutler.dk, hvor mere end 30.000 brugere har bedømt de 900 tilknyttede værksteder.

CHM Auto - MekoPartner på Arnold Nielsens Boulevard har fået bedømmelsen 4,9 ud af 5 mulige i 2014. De positive bedømmelser placerer værkstedet som Hvidovres bedste og Danmarks 12. bedste. Bilejerne vurderer det særligt positivt, at der ikke har været skjulte ekstraomkostninger på regningen, og at værkstedet er dygtige til at forklare, hvad der skal laves på bilen.

- Placeringen som et af Danmarks bedste værksteder er imponerende fordi der i forvejen er en stor skepsis blandt bilejerne, når bilen skal på værksted. CHM Auto - MekoPartner er gået forrest med at skabe gennemsigtighed. Vi oplever at de tider, hvor værksteder bare kunne skrue prisen i vejret, er ved at være slut. I dag forventer kunderne at få god service, forklarer Autobutler’s adm. dir. Christian Legêne. Han er særligt glad for at bilejerne på Autobutler.dk i gennemsnit vurderer værkstederne til 4,6.

Publiceret 29 January 2015 08:00