Fra den storslåede opførelse af musicalen

Fra den storslåede opførelse af musicalen "Aladdin, Gulnare og de andre" på Gørslev skole. (Privatfoto).

Flot musical på Gørslev skole

GØRSLEV: Søndag den 25. januar dannede Gørslev Idrætsforening rammen for at 18 talentfulde og sangglade børn fra lokalsamfundet kunne opføre musicalen “Aladdin, Gulnare og de andre”.
Stykket blev opført på Gørslev Skole og er skrevet og instrueret af tidligere lærere ved Gørslev Skole Ingelise Damkjær og musikken af Svend Brinkgaard.
Der er gået mange timer forud med øvedage, fremskaffelse af kostumer, rekvisitter, opsættelse af scenen m.m., som efter lukningen af Gørslev Skole, måtte hentes på forskellige skoler.
Børnene har øvet de fleste gange på Skovboskolen, men nødvendigvis de sidste gange på Gørslev Skole, ikke helt uden problemer med hensyn til transporten.
Spændingen blev udløst på præmieredagen, hvor ca. 100 voksne og 40 børn overværede en storslået og flot forestilling, hvor alt gik, som det skulle.
Børnene kunne deres replikker og de glade sangstemmer kom rigtig til sin ret akkompagneret af et 5 mands stort orkester og professionel lyd og lys.
- Stor tak til alle. En stor tak skal også lyde til vores energiske og utrættelige formand for Gørslev Idrætsforening, Linda Hansen, som samarbejdede med forældrene og sørgede for, at der var mad, kager og forfriskninger nok til alle medvirkende. Vi takker også tidligere pedel ved Gørslev Skole: Hans Holde, der assisterede som “alt mulig mand”. Isabella – Du er ikke glemt. Du var alle tiders hjælp, siger Lykke Jensen på vegne af musical teamet.
Alt i alt må det siges, at engagement, interesse og sammenhold er til stede, når der skal bakkes op om lokalsamfundet i Gørslev,
Næste arrangement på de skrå brædder løber af stablen lørdag den 28, februar, fredag den 6. marts og søndag den 8. marts, hvor Gørslev Idrætsforenings dilettanter opfører “Mig og min svigermor” i Gørslev Forsamlingshus.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

Publiceret 29 January 2015 17:30