Sasia Bendix. (Privatfoto).

Sasia Bendix. (Privatfoto).

Generationsskifte i Konservativ Ungdom Køge Bugt

ÅRSMØDE: Lørdag den 24. januar fik Konservativ Ungdom Køge Bugt en ny formand og næstformand.
Den dag afholdte Konservativ Ungdom Køge Bugt deres årlige generalforsamling.
KU Køge Bugt dækker over Stevns, Faxe, og Køge.
På mødet skulle foreningen vælge holdet som skulle stå i spidsen for foreningen det næste års tid hvilket betød, at der skulle være valg til bestyrelsen og formandsskabet.
Efter tre år med folketingskandidaten Mikkel Lundemann som formand for Konservativ Ungdom Køge Bugt, gav han stafetten videre til den daværende næstformand Sasia Bendix.
- Jeg er glad for at de unge medlemmer af Konservativ Ungdom Køge Bugt støtter mig og viser mig tillid overfor den store opgave jeg nu har fået.  Jeg ser frem til et godt år for Konservativ ungdom, siger Sasia Bendix.
I foreningen blev der samtidig valgt en ny næstformand, David Ingvorsen
- Jeg har fået meget erfaring igennem Konservativ Ungdom Køge Bugt, derfor er jeg glad for at foreningen har givet mig mere ansvar, siger David Ingvorsen.
På generalforsamlingen takkede den daværende formand Mikkel Lundemann Jensen for det forløbne år, hvor vi har været aktive i Europaparlaments valget.
På generalforsamlingen blev der udover de personlige valg også diskuteret en masse politik. Her var det emner som kontanthjælp og aktiv dødshjælp som blev diskuteret.
- Vi glæder os til at statsministeren udskriver valg, så vi kan få skiftet regeringen ud. Her vil borgerne i Køge se en masse til Konservativ Ungdom Køge Bugt da vi ville støtte og give opbakning til folketingskandidaten Mikkel Lundemann igennem valgperioden, siger Sasia Bendix.
pm

Publiceret 29 January 2015 08:30