Klublegende stopper

Generalforsamlingen i HIF i aften torsdag byder på bl.a. ny formand og farvel til Poul Werner Odér efter 37 år i bestyrelsen

Når Hvidovre IF’s fodboldafdeling mødes til generalforsamling i aften torsdag den 29. januar, overlader Erik Petersen stafetten som formand og sætter i stedet sine kræfter ind på klubbens eksterne samarbejde som ny næstformand.

Der bliver byttet lidt rundt på stolene og skiftet ud på et par bestyrelsesposter, når Hvidovre IF’s fodboldafdeling går til generalforsamling i aften - torsdag. Erik Petersen forlader posten som formand efter seks år.

- Jeg har haft seks fantastiske år i HIF, hvor jeg synes, vi har nået mange af de mål, som jeg satte mig i spidsen for som formand tilbage i 2009. Vi fik bygget en ny solid struktur og organisationsplan op med afdelingsledere, udvalgsformænd og projektledere, som blandt andet skulle sørge for at fuldende implementeringen af DBU’s “Holdninger og handlinger” - et arbejde som HIF’s passionerede ledere og bestyrelsen brugte meget tid og resurser på at få implementeret. Det er et arbejde, vi i dag kan se, er lykkedes fuldt ud og har lagt grunden for en succesfuld forening, siger Erik Petersen og fortsætter:

- Nu vælger jeg at overlade posten til en ny, som kan fortsætte vores gode arbejde. Men jeg render ikke helt af pladsen, siger Erik Petersen.

Han vil fortsætte som næstformand, hvor han blandt andet vil introducere sin afløser til det store netværk, som han har opdyrket gennem sine mange års idrætspolitiske arbejde i Hvidovre i blandt andet Idrætsrådet og Folkeoplysningudvalget, hvor han fortsat har plads, samt andet udvalgsarbejde.

<p class="mrub">To stopper</p>

På to af posterne ser der ikke ud til forandring. Mads B. Søndergaard genopstiller som eliteformand, mens Allan Petersen ikke er på valg som breddeformand.

Til gengæld stopper en klublegende, nemlig Poul Werner Odér, som er æresmedlem i klubben og har med et par korte afbræk siddet i bestyrelsen siden 1978 senest som næstformand.

Derudover stopper sekretær og strategiudvikler Lars Cramer-Larsen, efter at han er blevet hentet til et nyt job i Holland. Generalforsamlingen finder sted på torsdag den 29. januar klokken 19.00 i Stadion Restauranten, hvor der er adgang for medlemmer - eller en forælder til medlemmer under 15 år.

Publiceret 29 January 2015 08:00