Man kan også spille floorball ved Sjov lørdag på lørdag. (Arkiv foto).

Man kan også spille floorball ved Sjov lørdag på lørdag. (Arkiv foto).

Sjov lørdag og disko

- på lørdag i Avedøre Idrætscenter

Idrætsaftenen Sjov Lørdag på lørdag den 31. januar starter kl. 18 med tilbud om floorball ved Hvidovre Attack Floorball, samt klatrevæg, gynge og badebassin. Sidste gang etablerede vi med succes en forhindringsbane med tidtagning. Den er på igen også fra kl. 18. Hvidovrespejderne, XYZ-House og God Fritid og Torben står for afviklingen.

- Desværre må vi aflyse Avedøre Monarchs med amerikansk fodbold, de kunne ikke komme, så det må vi have til gode en anden gang, siger Niels E. Pedersen.

Efter åbningens aktiviteter kan børn og unge går i svømmehallen, hvor der er Aqua Disco fra kl. 20.30 med diskolys og god musik! Der er ikke aldersbegrænsning! Kom til Sjov Lørdag i Avedøre Idrætscenter. Det hele er gratis og en mulighed for børn i skolealderen at prøve forskellige aktive tilbud og se om man kunne tænke sig at melde sig ind i f.eks. Hvidovre Attack Floorball.

Basketball, fodbold og hoppeborg er også muligheder. Restaurant Halvleg er på! Forældre er meget velkomne. Deltagere i svømmehallen skal huske 20 kr. til omklædningsrummet. Man kan se mere på fritidsbutikken.dk.

Velkommen til Sjov Lørdag kl. 18 til 23 i Avedøre Idrætscenter, Trædrejerporten 1.

Publiceret 29 January 2015 08:00