Tro, håb og kærlighed

Det fortryllede cirkus vises næste torsdag i Medborgersalen - Hvidovres musicalgeni fra egnsspillene Lars Fjeldmose er med i opsætningen

På næste torsdag den 5. februar kl. 19.30 i Medborgersalen, præsenterer Hvidovre Teaterforening forestillingen Cirkus Barton “Det fortryllede cirkus”.

En kærlighed til Boulevard du Crime og Funambules Teater i nittenhundredetallets Paris. En malers passion for rullende sætstykker og bema- lede døre, gaslys og hvid sminke, stjerner af silkepapir og ma°ner af pap. En tro pa° klovnens poesi og øjeblikkets galskab. En tro pa° sangens kraft og følelsesmæssige jordskælv. Mentalistens ravage i en velordnet virkelighed. Historien om det lille Cirkus Barton i en uendelig verden. Lykkedes det endelig at fa° publikum til at fælde en ta°re og fa°r mentalisten held med at overbevise en tilskuer om at der er mere mellem himmel og jord. Cirkusdirektøren Ibrahim Barton, hans bror, mentalisten Bartholomæus, musikeren Plimstone, Divaen Sarah de Diamante, Verdensklovnen Augusto og sidst med ikke mindst Tom Tom, klovnen uden hukommelse kæmper for at overleve i verden hvor sentimentaliteten er forsvundet, sørgmodigheden forduftet, melankolien rejst af helvede til og ta°rernes kilde er tørret ud... Vil det lykkes dem at ramme menneskets sjæl sa° det græder hjerteskærende og forbløffes af mentale mysterier... eller ma° vi lade verden sejle sin egen sø og tage vores afsked.

Medvirkende er bl. a. Xenia Lach-Nielsen, Tom McEvan, Morten Eisner, Michael Hasselflug, Peter Aude og Lars Fjeldmose.

Vi er stolte i Hvidovre Teater forening, at kunne præsentere Hvidovres egen musicalgeni fra egnspillene Lars Fjeldmose i opsætningen af Tro, håb og kærlighed torsdag den 5. februar kl. 19.30 i Hvidovres medborgersal. Man kan købe billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hvidovreteaterforening.dk, man kan også komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet til en nedsat Late Sale pris.

Publiceret 29 January 2015 08:00