Claus Kjeldgaard har forlænget med SønderjyskE.

Claus Kjeldgaard har forlænget med SønderjyskE.

Håndbold:

SønderjyskE forlænger med Kjeldgaard

Claus Kjeldgaard tager to sæsoner mere i SønderjyskE

SønderjyskE Herrehåndbold har forlænget kontrakten med Claus Kjeldgaard, og cheftræner Morten Henriksen er tilfreds med at man nu har den stærke playmaker på plads i yderligere to sæsoner:
"Claus Kjeldgaard kom til SønderjyskE med en tidligere rolle som forsvarsspiller i bagagen. Man kan roligt sige, at han så sandelig også har fået forløst sit angrebspotentiale hos os. Hans drønhårde skud er en evig trussel for modstandernes forsvar, og hans eget, aggressive forsvarsspil lægger også en dæmper på modtandernes angrebsspil. Claus Kjeldgaard har udviklet sig til at være en meget værdifuld spiller for os, og vi glæder os over at han fortsætter i den lyseblå trøje," understreger Morten Henriksen. 
Også Claus Kjeldgaard glæder sig over, at hjemmebanen i de kommende sæsoner hedder Broager Sparekasse Skansen:
"Jeg er meget glad for, at vi kunne blive enige om en toårig kontraktforlængelse. Jeg har gjort mig overvejelser om både de sportslige, personlige og ikke mindst fremtidsmæssige perspektiver, og var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte i klubben. Det er kun en ekstra, kæmpe bonus, at vi har en af ligaens bedste hjemmebaner, hvor opbakningen ganske enkelt bare er i verdensklasse. Jeg glæder mig personligt til at være med til at rykke SønderjyskE endnu et par skridt op af rangstigen, og vil gøre alt, hvad jeg kan, for at vi opnår de bedst mulige resultater," siger Claus Kjeldgaard. 
Claus Kjeldgaard har spillet i SønderjyskE siden den 1. juli 2013.

Publiceret 29 January 2015 09:32