Musical:

Ta' med til Skatteøen

Med Sebastians kendte og populære sange er Skatteøen blevet alle tiders folkekære musical. Og nu kommer den så til Esbjerg og Musikhuset.
I 1745 ankommer den gamle sørøverkaptajn Bill Bones til kroen Admiral Benbow med en mystisk rejsekiste. Kroen drives af Mrs Hawkins. Hendes søn Jim finder et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints gemte skat skal findes, og sammen med doktoren Livesey og godsejeren Trelawney tager Jim af sted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres anfører John Silver – forklædt som skibskok. Et spændende kapløb om skatten er sat i gang.
Der er igen lejlighed til at opleve Lars Bom i sin glansrolle som den etbenede John Silver – omgivet af hele Skatteøens brogede og fantasifulde persongalleri samt en talende papegøje. Musicalen er dramatiseret af Preben Harris frit efter Robert Louis Stevensons roman. Forestillingen finder sted i Koncertsalen den 31. januar kl. 19.00 og igen den 1. februar kl. 15.00.

Publiceret 29 January 2015 15:30