Optakt:

Energy vil fastholde grebet i tyrens horn

Allerede torsdag klokken 19.00 har Esbjerg Energy mulighed for at revanchere tirsdagens nederlag til SønderjyskE. Det sker når Rødovre Mighty Bulls hjemme i den københavnske forstad tager imod vestjyderne i en match, der bedst kan beskrives som ”kampen om ligaens femteplads”.
Energy stiller til kampen i Rødovre med tre flotte sejre mod ”the mighty bulls” i erindring. Hjemme i Granly Hockey Arena er det blevet til sejre på 4-1 og 6-3, men ikke mindst 8-2 sejren i Rødovre har skabt respekt. - Vi tager jo en kamp ad gangen her inden slutspillet og Rødovre er et rigtigt godt hold, som er kendt for en god defensiv, anerkender den talentfuld Esbjerg-angriber Jeppe Holmberg: - Det fik vi brudt ret godt sidste gang vi var i Rødovre. Her fik vi vores offensive spil til at køre godt og det skal vi selvfølgeligt forsøge igen, pointerer talentet.
"Vi har haft nogen succes imod dem, og vi har fået scoret mange mål imod dem, men de vil helt klart være et mandskab, der vil være klar på dagen. De spiller kompakt midt på isen og de har været præget af skader. Det er de ikke længere, så vi forventer, at de stiller op med en stærk defensiv indsats, og egentligt en god indsats over hele linjen, når de skal møde os," siger cheftræner Mark Pederson og fortsætter:

"Det er vores sidste kamp før en kamp-pause, og vi er motiverede for at vise, hvad vi kan mod et hold, som bestemt vil være sulten efter en sejr."
" Det er jo kampen om positioner før slutspillet," fortsætter Jeppe Holmberg:
"Alle kampe er vigtige op til slutspillet med henblik på selvtillid. Og så ønsker vi at ende så højt oppe i tabellen som muligt. Så vi stiller op med fuldt fokus og for at hente de tre point," understreger Holmberg. 

"Vi har måske for stor afstand til tredje og fjerdepladsen, men der er andre ting på spil. Stoltheden over at spille i vores gule trøje og på vort hold. Viljen til at gøre det nødvendige og til stadighed at udvikle os frem mod de sidste kampe efter pausen. Så vi må og skal levere varen," siger Mark Pederson.
Esbjerg Energy´s bruttomandskab: 
Målmænd: Yutaka Fukufuji, Nicolaj Henriksen og Andreas Lauridsen. 
Backs: Kyle Wharton, Anders Krogsgaard, Rasmus Vad Christensen, Andreas Pedersen, Kasper Jensen, Jeppe Holmberg, Wade Bergman, Shinya Yanadori, Anders Koch. 
Forwards: Scott Howes, Aaron Lee, Mark Derlago, Lasse Bang, Sune Hjulmand, Søren Nielsen, Esben Nielsen, Niklas Andersen, Andrew Clark, Mathias Sørensen, Henrik Clausen, Christian Wejse.

Publiceret 29 January 2015 12:15