Superliga:

SønderjyskE siger farvel til Gulobovic

SønderjyskE takker af med angriberen Bojan Gulobovic, som aldrig fik spillet sig ind på holdet

Af
Af Peter Rasmussen

Superligaklubben SønderjyskE og angriberen, Bojan Golubovic, har i gensidig forståelse og med omgående virkning ophævet samarbejdet. 
Ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen var en ophævelse af kontrakten den bedste løsning for begge parter:
"Både Bojan Golubovic og vi havde håbet, at han i løbet af efteråret ville blive én af spillerne i startelveren. Her har han været oppe imod stærkt spillende Marvin Pourié og Tommy Bechmann, og sådan vil det også være til forårets superligakampe.
Bojan Golubovic har efterhånden nået en alder, hvor han gerne skal spille hver weekend, og derfor var ophævelsen af kontrakten også det fornuftigste for begge parter," mener Hans Jørgen Haysen.
Der er umiddelbart ingen planer i SønderjyskE om at hente en erstatning for den bosniske angriber:
"Vi vil først og fremmest takke Bojan Golubovic for hans indsats i SønderjyskE og ønske ham al mulig held og lykke på hans videre vej. Dernæst er vi i den sportslige ledelse også enige om, at vi har en god og sammenspillet trup. Så der er ingen, aktuelle planer om at hente nye spillere i dette transfervindue. Med en angriber mindre i truppen er der også kortere vej til spilletid for vores egne talenter. Det er positivt, og i træningskampen mod FC Fredericia i sidste uge viste flere af de unge spillere, at de snart er parate til at tage det næste skridt på udviklingsstigen," slutter Hans Jørgen Haysen.
 

null

Publiceret 29 January 2015 07:00