En 20-årig mand er torsdag idømt tre års fængsel for voldtægt af 14-årig pige

En 20-årig mand er torsdag idømt tre års fængsel for voldtægt af 14-årig pige

Voldtægt:

20-årig idømt tre års fængsel for voldtægt af 14-årig pige

Af
Rune Weitling

20 år gammel og de næste tre år i et fængsel.
Det er kendsgerningerne for en ung mand fra Vejle-egnen, efter at han her til eftermiddag er kendt skyldig i voldtægt af en blot 14-årig pige.

En - i dag - 15-årig pige fra Esbjerg anmeldte tilbage i juli sidste år, at hun natten til lørdag den 5. juli 2014 var blevet voldtaget i Esbjerg midtby. Pigen var på daværende tidspunkt 14 år.
Pigen har forklaret, at hun mellem klokken 01.30 og 02.30 kom gående op til krydset Nørregade/Torvegade efter at have fulgt sin storesøster til toget.
Her så hun to mænd, der stod og talte sammen. Den ene forlod stedet, mens den anden spurgte pigen om vej til Fanøfærgen. Derefter trak han hende ind i Esehaven bag Esbjerg Museum, hvor hun blev voldtaget.
I retten i Esbjerg har den nu 20-årige mand ifølge jv.dk fortalt, at han havde drukket tæt og intet husker fra episoden, ligesom han end ikke husker at have været i Esbjerg. Manden ferierede imidlertid i perioden på Fanø.

Den 20-årige mands dna er dog fundet på den unge pige, og i retten i Esbjerg er han i dag blevet idømt tre års ubetinget fængsel for voldtægt og blufærdighedskrænkelse. Med i straffen er en reststraf på fem måneders fængsel fra en tidligere dom.

Den unge mand modtog dommen og blev indsat til afsoning med det samme.

null

Publiceret 29 January 2015 16:30