Køge Boldklub Seniorafdeling fører konkurrencen Køge på Vægten.

Køge Boldklub Seniorafdeling fører konkurrencen Køge på Vægten.

Fodboldhold tager føringen i Køge på Vægten

Køge Boldklub Seniorafdeling har lagt sig i front af Køge på Vægten efter et imponerende vægttab i de første uger.

Af
Martin Rasmussen

KØGE PÅ VÆGTEN: Førstepladsen i Køge på Vægten blev i denne uge overtaget af holdet Køge Boldklub Seniorafdeling med Morten Eskesen som holdkaptajn, og det er ikke første gang, han står i spidsen for et hold, der gør det godt i Køge på Vægten. Første gang var i den første udgave af Køge på Vægten, da hans hold, Team Gogo, vandt konkurrencen.
Han er topmotiveret for at gentage successen og vinde igen i år. Holdet i år består udelukkende af gamle fodboldkammerater, heriblandt seniorformanden, førsteholdstræner, holdleder, ynglingetræner og tredjeholdstræner.
Alle på holdet har lavet en stor kostændring, så der bliver både talt kalorier og vejet kød og grove grøntsager. Slik, chips og andre tomme kalorier er selvfølgelig bandlyst; den slags er der ikke plads til i de næste seks uger.
Ugens præmie til højdespringerne tilfælder dog ikke Køge Boldklub Seniorafdeling, da kun fire af holdets deltagere havde mulighed for at møde op til kontrolvejning onsdag. Derfor går gavekortene på deltagelse i enten Tøse Runden eller Sjælland Rundt på cykel i stedet til nr. to i stillingen - CrossGym Bjæverskov MunkenOgDe4Nonner.
Køge Boldklub Seniorafdeling er i den seneste vejning nede på indeks 91,37, mens nr. to i stillingen er CrossGym Bjæverskov MunkenOgDe4Nonner på indeks 92,72.
Sidste uges førerhold, Pretty Women, er nede på tredjepladsen med indeks 93,29.

Midtvejsvejning

Det er også snart tid til midtvejsvejning i Køge på Vægten. Det foregår den tirsdag den 10. februar klokken 15-19 i Ravnsborghallen for alle interesserede.
Her vil der også være en ekstrapræmie at hente for den deltager i konkurrencen, der har tabt sig mest i de første uger. Den, der har lavest indeks, vinder nemlig 1 x konsultation og en uges kostforslag hos Susanne Jørgensen, Firmaidræt Køge Fitness & Motion.
- Personen får besked tirsdag den 3. februar. Hvis man ikke kan komme, bliver der lodtrækning mellem alle deltagere af Køge Bugt på Vægten, oplyser Susanne Jørgensen.

null

Publiceret 01 February 2015 07:00