Stig Ulrichsen. (Pressefoto).

Stig Ulrichsen. (Pressefoto).

Dansk films supercharmør Ib Mossin

SOLRØD: Elsker du de gamle, danske film og kan nynne med på sangene fra Morten Korch og Far til fire-filmene? Så vil forfatteren og TV-værten Stig Ulrichsens foredrag på Solrød Bibliotek søndag den 8. marts kl. 14.00 være lige noget for dig.
Her vil Stig Ulrichsen fortælle sjove anekdoter og spændende historier om dansk films første teenageidol Ib Mossin og hans medskuespillere som Poul Reichhardt, Peter Malberg og hele Danmarks Ibbermand, Ib Schønberg. Desuden trækkes tæppet til side for, hvad der skete bag kulisserne på de populæreste danske film.
Ulrichsen har nemlig været gode venner med netop Ib Mossin, som forsynede ham med mange herlige historier fra sin lange filmkarriere, hvor han spillede sammen med Danmarks mest folkekære skuespillere.
Mangen et pigehjerte bankede for Mossin, når han var Søs' kæreste i Far til fire-filmene eller Poul Reichhardts unge makker i mange Morten Korch-film.
Film, som også er elsket for deres sange, hvilket Ulrichsen selvfølgelig vil spille under den hyggelige eftermiddag den 8. marts kl. 14.00 på Solrød Bibliotek, hvor der helt i filmenes ånd bliver budt på en kop kaffe og en småkage.
Billetter kan købes på www.solkultur.nemtilmelt.dk/category/biblioteket, men man er også velkommen på biblioteket og få hjælp til at købe din billet.
pm

Publiceret 01 March 2015 12:00