Et af de mange fotos der kan opleves i Ølsemagle Sognegård fra den 12. marts.

Et af de mange fotos der kan opleves i Ølsemagle Sognegård fra den 12. marts.

Fotoklub udstiller i Ølsemagle Sognegård

ØLSEMAGLE: Det er Solrød Computer og Fotoklubs medlemmer der fra den 12. marts kommer og viser, hvad der kan laves med kamera og printer.
I klubben, der oprindelig startede som computerhjælper, udviklede der sig hurtig et hold der mest ville lege med digitalkamera og printer.
I dag er der fire fotogrupper i gang i klubben, som efterhånden har udviklet sig til en ren fotoklub.
Det er de 10 medlemmer af fotogruppe 1. der udstiller. Medlemmerne mødes 1 gang om ugen for at vise og drøfte erfaringer om computerbehandlede fotos, som ofte er inspireret fra forskellige ekskursioner, som tit går til det sydlige Sverige, men også København, Bornholm, Berlin og Krakov er fyldt med motiver som har medlemmernes interesse.
I 2014 var klubben således på en spændende rundtur i Skotland og efteråret sluttede med fire dage i ”Nationalpark Thy”, hvor der blev taget et hav af foto. Nogle af de mange ”Thy” fotos vises på denne udstilling.
Ferniseringen finder sted i Ølsemagle Sognegård torsdag den 12. marts kl. 17.00. Karin Louw kommer med ”BUBA” koret og underholder med sange der er tilpasset udstillingens motiver.
Solrød Fotoklub har sponsoreret et af de mange flotte billeder til gæsterne ved ferniseringen. Det vil blive udloddet og vinderen må selv vælge frit blandt alle motiverne.
Ølsemagle Menighedsråd er vært og der vil i dagens anledning være stillet lidt frem til hals og gane. Alle er velkomne og entreen er gratis.
pm

Publiceret 01 March 2015 07:15