Rishøjhallen danner ramme om Køge Frimærkeklub og Østsjællands Møntklubs traditionsrige byttedag søndag den 8. marts. (Arkivfoto).

Rishøjhallen danner ramme om Køge Frimærkeklub og Østsjællands Møntklubs traditionsrige byttedag søndag den 8. marts. (Arkivfoto).

Frimærke/mønt-byttedag i Rishøjhallen

KØGE: Et af de sikreste tegn på forår er den årlige frimærke/mønt-byttedag i Rishøj Idrætscenter, Skolevej 7 Køge. I år er datoen søndag den 8. marts fra kl 10.00 til kl 16.00.
Det er som de tidligere år Køge Frimærkeklub og Østsjællands Møntklub der er arrangører.
Frimærke- og møntsamlere kommer fra nær og fjern for at bytte, købe eller sælge samlerting. Der trækkes lod om præmier på entrèbilletten kl. 14.00.
På dagen kan man se frimærker, mønter, postkort og alt der har med disse samlerområder at gøre.
Igen i år tilbyder de to klubber at man gratis kan få vurderet samlinger eller hvad man nu har liggende. Der er intet der er for småt eller for stort.
Desuden kan man komme og høre om klubbernes aktiviteter. Det kunne jo være at man kom i gang med at dyrke sin hobby igen efter flere års pause.
- Byttedagen plejer at have ca. 300 besøgende og de arrangerende klubber håber at mange nysgerrige, mønt- og frimærkesamlere vil lægge vejen forbi for at opleve stemningen ved et sådant arrangement siger Carl Olli Pedersen fra Køge Frimærkeklub på vegne af de to arrangørklubber.
pm

Publiceret 01 March 2015 10:00