Handelsstandsforening opfordrer til sammenhold

Det er vigtigt at være medlem og støtte byens aktiviteter lyder det fra Varde Handelsstandsforening

Varde er en by med megen aktivitet, - foran os i dette år venter blandt andet en hyggelig påskefrokost for byens kunder, en kreativ Late Night i april, Internationalt marked, Kulturnat, børneloppemarkeder og meget meget mere.
For at afvikle alle disse arrangementer kræver det en stor opbakning fra byens butikker og virksomheder – hvilket heldigvis også er tilfældet.
”Der er langt mellem de butikker, der ikke er medlem af Varde Handel. Netop en forening som denne er dybt afhængig af medlemmerne og ikke mindst kontingentindtægterne for at kunne realisere arrangementer og andre tiltag, og det kræver en indsats at markedsføre Varde og fastholde byen som et attraktivt sted,” siger marketingchef Ulla Højgaard.
Med et blik på medlemslisten kan man hurtigt konstatere, at der er bred opbakning, også fra butikker og erhverv, der ikke ligger centralt placeret i gågaderne.
”De medlemmer, der ligger udenfor selve centrum, fortæller mig, at deres medlemskab primært handler om at holde hjulene i gang – ingen ønsker at drive butik eller virksomhed i en by, der sover eller er gået i stå, og det er vi i Varde Handel dybt taknemmelige for,” fortsætter Ulla Højgaard, der kommer med en klar opfordring: ”Tænk, før du handler – alle Varde Handels medlemmer har et klistermærke med logo på døren, og på såvel hjemmeside samt på Varde Handels Facebookside kan man se en liste over medlemmerne.

Gider ikke betale

”Forleden var der et ikke-medlem” der sagde til mig, at hun synes, det var nogle fine arrangementer, vi har i byen, men hun gad ikke betale til dem.
"Prøv at forestille Jer, hvordan byen hurtigt ville se ud, hvis alle var af den holdning, så kunne vi vinke farvel til Nisserne på tagene, julebelysningen, børneloppemarkederne, den store julekalender, musik på torvet og alle de andre arrangementer, der er med til at skabe hygge og liv vores dejlige by,” slutter Ulla fra Varde Handel.
På Varde Handels hjemmeside kan man under aktiviteter nu se, hvad der er planlagt for dette år, samt få et overblik over, hvem det er, der holder hjulene i gang.

Publiceret 01 March 2015 10:00