Konkurrence skal afgøre navn til nyt byggeri

Kommunen og Kolstrup Boligforening udskriver navnekonkurrence og inviterer alle i kommunen til at være med til at komme med forslag – senest 1. april

Byggeriet af 43 nye plejeboliger på Høje Kolstrup i Aabenraa er så langt fremme, at tiden er inde til at finde ud af, hvad nye bygninger og indretninger skal hedde.
Det er områderne med grøn farve, der som minimum skal have navn. Det vil sige de tre nybyggede boenheder, hver med 14 hjem, den nye fælles bygning, der samler tre af de nuværende boenheder, og den lange udendørs forbindelsesgang belagt med fliser under en overdækket pergola. Desuden skal det besluttes, om de nuværende boenheder skal skifte navn.
 
Navne sender signaler og kan være med til at skabe en forventning til de kvaliteter og oplevelser, man møder. Og når du ankommer til plejehjemmet på Høje Kolstrup i Aabenraa, så møder du inspirerende arkitektur, der passer ind i den smukke natur.
Aabenraa Kommune og Kolstrup Boligforening har nedsat et navneudvalg, som opfordrer alle til at bruge fantasien og indsende forslag sammen med et par gode argumenter og forklaringer på, hvorfor de foreslåede navne er en god idé. Afdelingschef Torben Lindbæk Larsen, Aabenraa Kommune, byrådsmedlem Poul Kylling Petersen, formanden for Kolstrup Boligforening, Ove Stahl Schmidt, økonomidirektør Jacob P. Wind, SALUS og Intern byggekoordinator Lars Bo Steensbeck, SALUS.
 
Til din inspiration
Hvad skal beboere, pårørende, personale og gæster på det nuværende Lergårdens Plejehjem tænke, når de kommer og opholder sig i området? Passer ordet Lergården eller Plejehjem godt til den måde, vi tænker om vores nye flotte byggeri? Og hvad mener du, de enkelte enheder skal hedde?
 
Navneudvalget vil gerne opnå at beslutte navne, der skaber en rød tråd i oplevelsen af 84 plejeboliger med fællesrum, fælles aktiviteter, skønne udendørs oaser, nærvær, varme hænder, god service og god mad hver dag fra det nye udvidede fælles køkken.
 
Send dine navneforslag til: lbs@salus-bolig.dk senest den 1. april.
 
Send dine kommentarer med. Der udpeges tre vindere af en købmandskurv.
De tre vindere får direkte besked og en personlig invitation til rundvisning og indvielse.

Publiceret 01 March 2015 09:00