Louise Dubiel besøger Køge som en del af Gang i Danmark-touren.

Louise Dubiel besøger Køge som en del af Gang i Danmark-touren.

Louise Dubiel optræder på Torvet

KONCERT: Det næste arrangement i Gang i Danmark-turneen kommer til Torvet i Køge lørdag den 7. marts, hvor publikum fra klokken 13 kan opleve sangeren Louise Dubiel.
Hun startede med at optræde professionelt som 15-årig og har lært at synge og fået oparbejdet sit charmerende publikums-tække ved at rejse hele Danmark rundt i 10 år og spille til alle slags fester.
I 2009 deltog hun i tv-showet “Talent” med sangen Forpulet Perfekt, og efterfølgende fik hun kontrakt med Universal Music og udgav albummet Alle Kneb Gælder i 2010. Det år var hun den ottendemest spillede danske artist på dansk radio, og Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob) blev et gedigent hit.
Hun har desuden udgivet EP'en Rigtig Forkert i 2013; samme år som hun deltog i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Hun har stået på alle de største og mindste danske scener og opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet.
Louise Dubiel skriver al sin musik selv og er som det nyeste projekt begyndt at skrive sange til forskellige andre danske og internationale kunstnere. Det har blandt andet fået hendes sange helt til Finland og med i årets DR Julekalender. Louises egen musik er glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.
mart

Publiceret 01 March 2015 11:45