Ny rådgiver i Sydbank

Hanne Obling Jessen er ansat som ny privatrådgiver i Sydbank i Aabenraa. Øje for kundens behov og en tillid, der går begge veje, er den nye rådgivers vigtigste arbejdsredskaber.

En måling udnævnte sidste år Sydbank til at have de mest tilfredse kunder blandt landets storbanker. Hanne Obling Jessen har derfor en flot præstation at videreføre i sit nye job som privatrådgiver i Sydbank i Aabenraa. En opgave, som den erfarne rådgiver ser frem til.
 
– Jeg skal sørge for, at kunderne får god og seriøs rådgivning, uanset om de kommer i banken for at tale om boligøkonomi, pensionsopsparing eller investering. Jeg gør mig umage for at kende den enkelte kundes behov, så jeg altid kan rådgive ud fra, hvad der skaber værdi for kunden i den konkrete livssituation, forklarer Hanne Obling Jessen.
 
Hanne Obling Jessen tiltrådte stillingen som privatrådgiver den 1. februar i år. Hun skiftede til Sydbank efter at have været privatkunderådgiver i Broager Sparekasse i Aabenraa siden 1998. Tidligere har Hanne Obling Jessen været ansat i BG Bank i Sønderborg, hvor hun var bankassistent og blev udlært. 
 
– Noget af det væsentligste i mit arbejde er, at jeg får skabt en god dialog med kunderne, og at vi opbygger en tillid, der går begge veje. Kunderne skal træffe de rigtige beslutninger ved at stole på, at min professionelle rådgivning altid er til deres fordel og for at dække deres behov, forklarer Hanne Obling Jessen.
I fritiden jonglerer Sydbanks nye ansigt også med tal. Hanne Obling Jessen passer bogholderiet på gården i Hellevad, hvor hun bor med sin mand og parrets tre børn. Børnenes mange idrætsaktiviteter holder hende oppe i fart, og hun tager også gerne en frisk tur på sin mountainbike eller racercykel. 

Publiceret 01 March 2015 10:30