Deltag i “tæl skridt kampagnen” lyder opfordringen.

Deltag i “tæl skridt kampagnen” lyder opfordringen.

Sundhed:

Tæl skridt - det er sundt, sjovt og gratis

Så er det igen tiden, hvor du kan dyste mod dine kollegaer, naboer eller venner

Den 2. marts skydes den landsdækkende ”Tæl skridt”-kampagne i gang. Formålet er at få mere aktivitet, socialt samvær og lidt venlig konkurrence ind i hverdagen. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune betaler tilmeldingsgebyret, så du kan deltage ganske gratis.
Tæl skridt kampagnen finder sted 2 gange årligt, og afvikles i foråret i ugerne 10,11 og 12. Kampagnen er landsdækkende og er arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund og E-Opinion.
Det er motion uden omklædning og en let måde at starte de sunde vaner på, hvis du ikke allerede er i gang.
Tæl skridt-kampagnen indbyder både til konkurrence og holdånd, når du og dine kolleger, naboer og venner, dyster med og mod hinanden. Som en gulerod trækkes der efter de tre uger lod om 50.000 kr. blandt de hold, der gennemsnitligt har gået 10.000 skridt i 11 ud af kampagnens 21 dage. For deltagende hold fra Haderslev Kommune, er der desuden mulighed for at vinde en ekstra præmie. Mandag den 23 marts, trækker vi lod om præmier til 2 af de deltagende hold.
Du kan tælle alle de skridt med, du går i løbet af dagen – både dem på arbejdet og dem i fritiden. Det eneste, du skal bruge, er en skridttæller.

Publiceret 01 March 2015 10:00