Holdet Fem fede sild vandt et komplet vægttabsforløb med Cambridge Vægtplan og vægtkonsulent Inge Dehli (th.).(Foto: JCJ)

Holdet Fem fede sild vandt et komplet vægttabsforløb med Cambridge Vægtplan og vægtkonsulent Inge Dehli (th.).(Foto: JCJ)

Fem fede sild fortsætter kampen mod kiloene

Holdet Fem fede sild rider videre på vægttabet fra Køge på Vægten i den kommende tid. De har nemlig vundet et otte ugers forløb med Cambridge Vægtplan-produkter.

Af
Martin Rasmussen

Køge på Vægten er overstået for denne gang, men mindst et af holdene fortsætter kampen mod vægten fremover, for holdet Fem Fede Sild blev nemlig den heldige vinder af et komplet otte ugers forløb med Cambridge Vægtplan, så for de fem deltagere er kursen altså sat mod yderligere vægttab.
Det er vægtkonsulent Inge Dehli fra Borup, som kunne overrække præmien til holdet i forbindelse med udvejningen i Køge på Vægten i søndag. Præmien består af otte uger med Cambridge-produkter samt råd og vejledning til en samlet værdi af 25.000 kroner.
I løbet af de kommende otte uger skal de fem deltagere vejes en gang om ugen, lige som Inge Dehli vil hjælpe dem igennem forløbet.
- Cambridge Vægtplan produkter kan være en stor hjælp - som fuld kost eller supplement til en kur - og en sikkerhed for at tabe mange kilo, lyder det om vægttabstilbuddet, hvor Inge Dehli lover individuelle forløb, der bliver skræddersyet til hver enkelt person for at sikre det optimale vægttab.

Publiceret 11 March 2015 17:15