Køge Boldklub Seniorafdeling vandt 2015-udgaven af Køge på Vægten.(Foto: JCJ)

Køge Boldklub Seniorafdeling vandt 2015-udgaven af Køge på Vægten.(Foto: JCJ)

"Fodbolddrenge" vandt Køge på Vægten

Køge Boldklub Seniorafdeling blev en suveræn vinder af Køge på Vægten 2015.

Af
Martin Rasmussen

Det var næppe nogen overraskelse for dem, der har fulgt med i Køge på Vægten gennem de otte ugers konkurrence, at det blev Køge Boldklub Seniorafdeling, der løb med den samlede sejr og dermed førstepræmien på 10.000 kroner.
Holdet har stort set ført konkurrencen hele vejen igennem, men det var alligevel spændende at se, hvor langt ned i vægt de fem "fodbolddrenge" kunne komme, og hvor tæt på forfølgerne kunne nå i deres kamp mod kiloene.
Køge Boldklub Seniorafdeling vandt konkurrencen med et indeks på 81,17. Det svarer til, at næsten 20 procent af startvægten er forsvundet i løbet af de otte uger, hvor holdet samlet har tabt næsten 100 kilo, hvilket med al ønskelig tydelighed illustrerer, at motivationen har været høj fra start til slut.
Nummer to blev Cross Gym Bjæverskov MunkenOgDe4Nonner med index 85,89, mens tredjepladsen gik til Pretty Women med index 86,97 - også to fremragende resultater, som blev belønnet med checks på henholdsvis 5000 og 2500 kroner.
Alle 75 hold i konkurrencen har i øvrigt tabt sig i forbindelse med Køge på Vægten - nogle mere end andre - hvilket har givet et samlet vægttab på lige over to tons.
- Alle hold har tabt sig, og jeg fik indtryk af, at de fleste deltagere havde nået deres mål. Det er supergodt gået, siger Susanne Jørgensen fra Køge Firmaidræt.
Nu er udfordringen så at holde fast i vægttabet og ikke falde tilbage i de gamle vaner, selv om konkurrencen er slut. Også her er der hjælp at hente.
Køge Firmaidræt holder en aften i juni i Ravnsborghallen, hvor man kan komme og få målt fedtprocent og andet, så det kan være et nyt pejlemærke for dem, der gerne vil holde motivationen oppe i de kommende måneder.

Alle hold tabte sig i Køge på Vægten - nu er udfordringen at holde fast i de nye kost- og motionsvaner, selv om konkurrencen er slut.

Alle hold tabte sig i Køge på Vægten - nu er udfordringen at holde fast i de nye kost- og motionsvaner, selv om konkurrencen er slut.

Publiceret 14 March 2015 14:00