Hvad er planerne for det nedlagte bibliotek?

Hvad er planerne for det nedlagte bibliotek?

Avedøre Butikscenter og Årsmøde i Kulturtoget hjehdfjehjrfe asjfksk hk

- Vi har været så heldige at få Flemming H. Kristensen fra Ocean Center Management til at give et kort indlæg om hvilke tanker og visioner, der er ved købet af Avedøre Biblioteks gamle bygning, lige nedenfor Store Hus. Hvad er planerne for selve bygningen? Hvordan er sammenhængen med butikkerne i Store Hus? Hvordan bliver det til et samlet butikscenter? Hvilke andre tiltag kommer der?

Flemming H. Kristensen indleder mødet på torsdag den 19. marts kl. 19. Der er mulighed for at stille spørgsmål stille spørgsmål efterfølgende.

<p class="mrub">Årsmøde i Kulturtoget</p>

Efter en kort pause - kl. ca. 19.30 - starter årsmødet for Kulturtoget, hvor der skal vælges medlemmer af forretningsudvalget. Ved dette årsmøde er der dog også vedtægtsændringer! Grunden er at Kulturtoget vil udvide sin medlemsskare til også at omfatte erhvervsdrivende, samt boligselskab som en del at Kulturtoget. Ændringer kommer efter debat på et seminar i januar om fremtiden for Kulturtoget og Fritidsbutikken. Kulturtoget i Avedøre har eksisteret i 17 år og nu skal der forandringer til! Oplysninger om den unikke paraplyorganisation Kulturtoget kan ses på fritidsbutikken.dk.

Det unikke er det brede samarbejde hidtil mellem de fleste frivillige foreninger og offentlige institutioner i området og nu er målet at gøre dette samarbejde endnu bredere!

Velkommen til mødet, der foregår torsdag den 19. marts fra kl. 19 i Konferencelokalet i Enghøjhuset, Bødkerporten 6A

Publiceret 17 March 2015 08:00