Borgerne har ordet

Studiegruppe vil gå i dybden med forslagene til nyt centrum i Hvidovre. Studiekredsformen egner sig godt til det, mener Idéforum HVIDOVRE 2025.

Nåede du ikke at se forslagene til ny bymidte fra arkitekterne Vandkunsten og BCVA på den store workshop i sidste uge i Medborgersalen? Så har du chancen i morgen, onsdag den 19. marts på Risbjerggård kl. 19.00. Her bliver de fire scenarier præsenteret igen - denne gang via en kortfilm fra det store arrangement.

Det er den tværpolitiske borgergruppe Idéforum HVIDOVRE 2025 som ønsker at give plads til en egentlig debat om de spændende byplanforslag. Idéforum og fem lokale organisationer har selv bidraget med et forslag, og de vil naturligvis også indgå i debatten.

Mens mødet på Medborgerhuset primært havde karakter af præsentation af fire forslag fra de to arkitektfirmaer, så åbner studiekredsformen mulighed for at gå mere i dybden. Alle borgere, politikere, embedsmænd og de to arkitektfirmaer er inviteret med. Alle interesserede er velkommen i den gamle pejsestue i Risbjerggårds forhus.

Publiceret 17 March 2015 08:00